ISKALDT: Alene med keeper avsluttet Daniel Sturridge på mest arrogante vis - og lyktes. Foto: REUTERS/David Moir
ISKALDT: Alene med keeper avsluttet Daniel Sturridge på mest arrogante vis - og lyktes. Foto: REUTERS/David MoirVis mer

Sjekk den frekkisen!

Sturridge viste Torres hvordan det skal gjøres.

Sunderland - Chelsea 1-2, Arsenal - Swansea 1-0, Wolves - Tottenham 0-2

(Dagbladet): Fernando Torres har klaget på for gamle og trege lagkamerater i Chelsea, men mot Sunderland i ettermiddag måtte han selv vike plass for en kvikk unggutt.

Daniel Sturridge gikk rett inn i Chelsea-angrepet etter å ha sonet ferdig karantene fra sist sesong, og 22-åringen takket for tilliten med en skikkelig frekkis etter 52 minutter.

Alene med keeper valgte Sturridge en mildt sagt ukonvensjonell avslutningsteknikk, da han med et slags kamuflert hælspark trillet inn 2-0 for gjestene.

- Sturridge er en av dem som har overrasket meg mest, uttalte Torres denne uka, og der fikk vi se et eksempel på hvorfor.

Seieren virket trygg for gjestene, som tok ledelsen da John Terry lurte ballen i mål fra nesten død vinkel da kampen var 18 minutter gammel.

Men Sunderland, med Norge-dødaren Nicklas Bendtner på topp, skapte litt spenning da Ji Dong-won reduserte ett minutt inn i overtida. Plutselig ble Chelsea usikre, men de red av stormen og tok med seg tre poeng hjem til Stamford Bridge.

Arsenal reddet av kjempetabbe
Arsenal har hatt en katastrofal sesongstart med ett poeng på de tre første kampene, og med 2-8 i siste kamp mot Manchester United hadde de mye å bevise foran dagens hjemmekamp mot Swansea.

Arsene Wenger kastet inn to nysigneringer fra start - Per Mertesacker og Mikel Arteta - uten at det ga laget noe stort løft.

For det måtte en kjempetabbe til for at Arsenal skulle score, da keeper Michel Vorm kastet ballen i hælen på egen spiller og Andrej Arsjavin satte ballen i tomt mål fra spiss vinkel.

Faktisk kunne nedrykkstippede Swansea ødelagt kvelden helt for Arsenal, men frisparket fra Scott Sinclair traff tverliggeren.

Nå er Adebayor Spurs-helt
Emmanuel Adebayor var et av Spurs-fansens største hatobjekter da han spilte i Arsenal, men i kveld er han en av de største heltene.

Spissen, som kom fra Manchester City på tampen av overgangsvinduet, sendte London-laget i ledelsen borte mot Wolves etter 67 minutter. Servitør? Scott Parker - som også debuterte for Tottenham.

10 minutter før slutt trygget Jermain Defoe seieren med et hardt og lavt skudd nede i hjørnet, og dermed kunne Spurs innkassere sesongens første trepoenger i tredje forsøk.

UTNYTTET KJEMPETABBE: Arsenal var heller ikke denne gang overbevisende, men de vant i det minste sesongens første kamp, takket være Andrej Arsjavin. Foto:  (AP Photo/Sang Tan)
UTNYTTET KJEMPETABBE: Arsenal var heller ikke denne gang overbevisende, men de vant i det minste sesongens første kamp, takket være Andrej Arsjavin. Foto: (AP Photo/Sang Tan) Vis mer