IMPONERENDE: Kveldens Impossible Games på Bislett stadion fikk den aller beste starten da Filip Ingebrigtsen satte ny norsk rekord på 1000 meter. Vis mer

Impossible Games

Sjekk den frekkisen!

Tilskuere i lift utenfor Bislett stadion.

Publisert

BISLETT / HASLE (Dagbladet): På grunn av coronasituasjonen slipper ingen tilskuere inn på kveldens Bislett Games, eller Impossible Games, som lekene er døpt.

Men en kompisgjeng har funnet løsningen. De har leid en lift og tatt oppstilling utenfor stadion. Dermed har de orkesterplass til kveldens begivenheter.

- Vi er sju personer. Vi sjekket med politiet og alt er i orden. Også Bislett-arrangøren har vært positive, sier Magnar Kristiansen til Dagbladet.

NORSKE FARGER: Kompisgjengen har med seg store norske flagg. Foto: Bjørn Langsem
NORSKE FARGER: Kompisgjengen har med seg store norske flagg. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

Han står i liften når han snakker. Blant dem som har heist seg opp, er «Rune Tribune» - Norges mest kjente tilskuer - som reiser verden rundt på mesterskap.

- Alle som kommer forbi er nysgjerrige og synes dette er morsomt, sier Kristiansen. Ideen dukket opp for et par måneder siden.

FORSKJELL: Erna Solberg er godt fornøyd med innsatsen til de norske idrettsutøverne så langt under Impossible Games. Video: Kristoffer Løkås Vis mer

- Vi forventer rekordstevne, sier han, mens stemningen er på topp i bakgrunnen.

- Vi ser spesielt fram til Karsten Warholm og Therese Johaug, sier gjengen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer