HIT, MEN IKKE LENGER: Mats Zuccarello tyr til ulovlige midler for å stanse Columbus-spilleren Marko Dano i første periode i nattens kamp. Men Dano kom best ut av det de to imellom til slutt. Han noterte seg for to poeng, mens Zuccarello endte poengløs i kampen som Rangers vant etter straffeslagkonkurrranse. Foto: Kathy Willens / AP / NTB Scanpix
HIT, MEN IKKE LENGER: Mats Zuccarello tyr til ulovlige midler for å stanse Columbus-spilleren Marko Dano i første periode i nattens kamp. Men Dano kom best ut av det de to imellom til slutt. Han noterte seg for to poeng, mens Zuccarello endte poengløs i kampen som Rangers vant etter straffeslagkonkurrranse. Foto: Kathy Willens / AP / NTB ScanpixVis mer

Sjekk DEN fulltrefferen fra Zuccarello

I nordmannens 200. NHL-kamp.

Mats Zuccarello Aasen jubilerte med sin 200. NHL-kamp da New York Rangers slo Columbus Blue Jackets etter straffeslagkonkurranse i natt.

Litt skuffende var det nok uansett for Zuccarello og vertene hjemme i Madison Square Garden, etter at de ga bort en tilsynelatende solid ledelse da Martin St. Louis scoret 3-0-målet tidlig i andre periode.

Men gjestene fra Columbus svarte raskt, med redusering av Marko Dano under minuttet seinere.

3-3 Drøye fire og et halvt minutt før slutt i siste periode utlignet gjestene, slik at kampen endte 3-3.

For New York Rangers scoret Kevin Hayes det første, mens Martin St. Louis ordnet de to siste.

I straffeslagkonkurransen fant St. Louis nok en gang veien til nettmaskene. Også Rick Nash scoret for Rangers. Da holdt det at målvakt Cam Talbot reddet to av tre Blue Jackets-straffer.

20 minutter Mats Zuccarello Aasen fikk drøyt 20 minutter på isen og noterte seg for fire avslutninger.

- De er et desperat lag og de kjemper virkelig hardt, noe vi også forventet. Men vi fikk to poeng, og det var det viktigste, oppsummerte Rangers-sjef Alain Vigneault etter kampen.

Med New York Islanders' 0-4-tap mot Vancouver Canucks ligger Rangers nå kun to poeng bak sin byrival og tabelltopp i avdelingen.

På sine 200 NHL-kamper har Mats Zuccarello Aasen notert seg for 127 poeng (42 mål og 85 assists).