Sjekk den nesa!

- Jeg husker faktisk ikke at jeg tok bildet, sier Tromsø-backen.

 AU:  Tromsøs Hans Norby postet dette bildet på sin Twitter-konto etter gårsdagens stjernesmell med Jonas Svensson på Alfheim. At nesa er brukket, er det vel ingen særlig tvil om. Foto: Privat
AU: Tromsøs Hans Norby postet dette bildet på sin Twitter-konto etter gårsdagens stjernesmell med Jonas Svensson på Alfheim. At nesa er brukket, er det vel ingen særlig tvil om. Foto: PrivatVis mer

(Dagbladet): Det gikk et gisp gjennom publikum da Rosenborgs Jonas Svensson og Tromsøs Hans Norbye klinket hodene sammen bare 16 minutter ut i gårsdagens 1-0-oppgjør på Alfheim.

Mens Svensson kom seg opp relativt raskt etter den harde duellen, ble Norbye liggende nede blødende og med store smerter.

Resultat: Hjernerystelse og brukket nese.

- Det går ganske bra, men nesa er bredere enn før for å si det sånn, sier en groggy Norbye til Dagbladet dagen derpå.

Går glipp av Tottenham-kampen
I garderoben rett etter kampslutt, postet Norby et bilde av den brukne nesa på sin Twitter-konto, med kommentaren «Yess!!!!! 3poeng ! Knakk nesa ++ stolt av alle på laget som fixa biffen!!».

Et bilde han dagen derpå ikke kan huske at han tok.

 TØFFING:  Hans Norby i duell med Rosenborgs Pål André Helland under gårsdagens oppgjør på Alfheim. Bare minutter senere måtte Tromsø-backen ut med hjernerystelse og brukket nese. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
TØFFING: Hans Norby i duell med Rosenborgs Pål André Helland under gårsdagens oppgjør på Alfheim. Bare minutter senere måtte Tromsø-backen ut med hjernerystelse og brukket nese. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer

- Jeg husker faktisk ikke helt at jeg tok det bildet. Jeg så slutten av kampen på tv i garderoben, og var vel i en slags ekstase over at vi vant, sier Norbye, som etter stjernesmellen mot Rosenborg høyst sannsynlig går glipp av torsdagens Europa League-oppgjør mot Tottenham på White Hart Lane.

- Jeg har akkurat vært og tatt en CT-scan av hodet. Det spørs vel om jeg blir klar, sier mannen fra Karasjok.

Svensson ba om unnskyldning
Norbye bærer likevel ikke noe som helst nag til Jonas Svensson for taklingen som nå holder den raske Tromsø-backen ute av spill.

- Neida, han skrev melding til meg etter kampen og ba om unnskyldning, så det går bra. Det var trivelig at han gjorde det, avslutter Norbye.