REKORDJEVNT: Slik ser det ut i toppen av Championship i England. Ett fattig poeng skiller 1. og 5. plassen.
REKORDJEVNT: Slik ser det ut i toppen av Championship i England. Ett fattig poeng skiller 1. og 5. plassen.Vis mer

Sjekk den tabelltoppen!

Rekordjevnt i Championship.

Derby ledet 2-0 hjemme mot Birmingham og styrte mot tabelltopp, men slapp inn to mål på overtid og måtte nøye seg med ett poeng.

Av topplagene i mesterskapsserien var det bare Norwich som vant lørdag, og dermed er det rekordjevnt ti serierunder før slutt.

Fire lag, Bournemouth, Derby, Watford og Middlesbrough har 66 poeng, mens Norwich har 65. Brentford og Ipswich, med henholdsvis 62 og 61 poeng, kjemper også om direkte opprykk.

De to første lagene rykker direkte opp til Premier League, mens lag tre til seks spiller kvalifisering. Også Wolverhampton har mulighet til å sikre kvalifiseringsplass. De har 58 poeng.

Fra 2-0 til 2-2 Derby hadde sjansen til å kapre tre svært viktige poeng og ta over tabelledelsen lørdag, men gikk på en skikkelig overtidssmell.

Jamie Ward og Tom Ince hadde gikk laget en tilsynelatende trygg ledelse, men på overtid fikk Birmingham straffe etter at Ince felte Robert Tesche. Det satte Paul Caddis i mål, og plutselig var hjemmelaget under kraftig press.

Fem minutter på overtid headet Clayton Donaldson inn utligningen fra kloss hold, og dermed var ettermiddagen ødelagt for Derbys supportere.

Samtidig tapte Middlesbrough 1-2 for et formsterkt Nottingham Forest, mens Watford kjempet seg til 2-2 borte mot Wolverhampton.

Bunnlagene tapte I London sendte Norwich bunnlaget Millwall nærmere nedrykk ved å vinne 4-1. Millwall-manager Ian Holloway har allerede fått fansen mot seg, og ropene om hans avgang blir ikke mindre av et nytt ydmykende tap.

Alexander Tettey var ikke med for Norwich. Midtbanespilleren har ti gule kort denne sesongen, og han sonet lørdag den siste av to kampers utestengelse.

Jonathan Parr spilte hele kampen da Ipswich spilte 1-1 hjemme mot opprykksrival Brentford. Nordmannen pådro seg gult kort.

I bunnen ser Blackpool fortapt ut, og lørdag tapte laget 0-1 hjemme for Sheffield Wednesday. Wigan tapte 0-1 hjemme for Leeds, og de to ser ut til å måtte ta turen til nivå tre med Millwall.

Blackpool har 22 poeng, mens Wigan og Millwall har 31. Fulham, siste lag på trygg grunn, har 39.

(NTB)