Sjekk den tennisalbuen!

Boris Beckers albue vekker oppsikt.

SNAKKISEN: Kulen på Beckers venstre albue vekker oppsikt under US Open som pågår i New York akkurat nå.Foto: AFP/ Don Emmert / NTB Scanpix
SNAKKISEN: Kulen på Beckers venstre albue vekker oppsikt under US Open som pågår i New York akkurat nå.Foto: AFP/ Don Emmert / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Den legendariske tennisspilleren Boris Becker vakte oppsikt under Grand Slam-turneringen US Open i New York i går da han fulgte kampen mellom Novak Djokovic og Diego Schwartzman fra tribunen.

Beckers venstre albue hadde en svær kul, og hadde det ikke vært for at Becker er en høyrehendt tennisspiller kunne man mistenkt at kulen på albuen var en real tennisalbue.

Men Becker, som også er Djokovics trener, virket ikke hemmet av den store hevelsen. Etter at gårsdagens kamper var over var Becker selv i aksjon på tennisbanen i New York, skriver Daily Mail.

Verdensener Djokovic, som forhåpentligvis ikke sliter med tennisalbue, hadde ingen problemer med å slå Schwartzman i tre strake sett, og skal møte Paul-Henri Mathieu i neste runde.