En hund etter stafett

Sjekk denne hunden!

Stafetten i USA tok en litt uvanlig vending da fristelsen ble for stor for den firbeinte vennen Holly.

RASK: Hunden Holly sørget for tidenes prestasjon på et 4x200 meters løp. VIDEO: MileSplit / Pambou. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Idrett på skolenivå i USA er enormt. Ifølge StadiumTalk.com er det rundt 15 millioner 14-18-åringer på High School i USA - rett i underkant av åtte millioner av dem driver en form for idrett.

Forrige helg tok noen av de beste kvinnelige friidrettsutøverne på videregående skole i Utah på seg piggskoene og gjorde seg klare for 4x200 meter stafett i Grizzly Invitational.

De tre første etappene gikk som normalt, men ut på de siste 100 meterne på ankeretappen skjedde noe man sjeldent ser på en friidrettsbane.

Da eieren av lille Holly klarte å miste kontroll over sin egen hund, skjedde det utrolige. Mens de kvinnelige løperne var opptatt med å skulle løpe de siste 100 meterne, hoppet plutselig en hund inn på tartandekket i Utah.

Den firebeinte vennen Holly hoppet inn i tredjeposisjon og selv uten piggsko skulle «menneskets beste venn» gjøre det helt store.

Med en enorm akserelasjon som selv Usain Bolt hadde vært stolt av, løp Holly seg helt opp i tet.

Den lille hunden klokket inn på tiden 10,5 sekunder ifølge friidrettssiden MileSplit - noe som er ett sekund bak Bolts verdensrekord på 100 meter satt i Beijing i 2009.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer