SÅNN KAN DET GJØRES: Keeper Andreas Isaksson vartet opp med en redning man sjelden ser, men Sverige tapte mot Argentina. Foro: Jonathan Nackstrand/AFP/NTB Scanpix
SÅNN KAN DET GJØRES: Keeper Andreas Isaksson vartet opp med en redning man sjelden ser, men Sverige tapte mot Argentina. Foro: Jonathan Nackstrand/AFP/NTB ScanpixVis mer

Sjekk denne redningen!

Svensk akrobatikk mot Argentina.

SVERIGE-ARGENTINA 2-3: Lionel Messi markerte seg kanskje ikke som den største stjernen onsdag, men Argentina viste fine takter i 3-2-seieren over Sverige.

De 49.646 fremmøtte tilskuerne på det nye stadionet utenfor Stockholm fikk se et argentinsk lag som rundspilte Sverige og stort sett hadde kontroll på kampen. For svenskene startet kampen marerittaktig med baklengsmål allerede i det tredje minuttet.

Lustig-selvmål Anders Svensson mistet ballen i farlig posisjon, og gjestene kunne kontre raskt. Gonzalo Higuaín skjøt fra skrått hold, og den tidligere Rosenborg-backen Mikael Lustig var uheldig og styrte ballen i eget nett.

Jonas Olsson utlignet med sitt første landslagsmål etter 16 minutter, bare for å se at argentinerne tok ledelsen igjen to minutter senere. En offside-plassert Sergio Agüero lurte vertenes forsvar og gjorde 2-1.

Ytterligere fire minutter senere var Messi frampå med venstrefoten, og en noe svak Andreas Isaksson i Sverige-målet ga retur. Den satte Higuaín inn til 3-1-ledelse. Da hadde tilskuerne i det minste fått valuta for pengene i form av scoringer.

Akrobatisk redning Langt mer våken var Isaksson da den blågule forsvarsrekken ble rundlurt etter en knapp times spill. Messi fikk stå alene i boksen og chippet ballen over Isaksson, men sisteskansen svarte med å spurte mot målet, nå ballen på streken og «brassesparke» den unna.

Resten av kampen tok argentinerne i rusletempo og gjorde stort sett som de ville. Det siste målet var det riktig nok svenskene som fikk. Helt på tampen skrudde Rasmus Elm et frispark inn i høyre hjørne.

SEIER: Argentina og Lionel Messi vant 3-2 i dagens kamp mot Sverige. Foto: NTB Scanpix
SEIER: Argentina og Lionel Messi vant 3-2 i dagens kamp mot Sverige. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Duellen som ble snakket mye om på forhånd - Zlatan Ibrahimovic mot Messi - vant den lille argentineren med klar margin. Zlatan ble som planlagt tatt av ved pause.

(NTB)