Sjekk denne Ronaldo-frekkisen

Sendte Real Madrid nærmere gullet med hælen. Se video.

(Dagbladet): Rayo Vallecano - Real Madrid 0-1.

Real Madrid fikk det vanskelig borte mot hovedstadsnabo Rayo Vallecano, som har overrasket mange i comebacket i øverste divisjon.

Et øyeblikks magi fra Cristiano Ronaldo var imidlertid nok til at erkerival Barcelona er nødt til å vinne når de gjester et tredje Madrid-lag, Atlético, på Vicente Calderón seinere i kveld.

54 minutter var spilt da portugiseren med verdens dyreste fotballbein økte forspranget på tabelltoppen til smått formidable 13 poeng.

Hjemmelaget klarte ikke å klarere en corner fra Mesut Özil, men trodde nok de hadde kontroll på en Ronaldo på vei bort fra mål. Det er likevel ikke bare, bare å avskrive en mann som sto med 94 ligamål på 86 opptredener for «Los Blancos» før ettermiddagens kamp.

Der de fleste andre ville valgt en støttepasning, tok 27-åringen i bruk hælen og tok samtlige på senga med en avslutning som snek seg inn helt inne ved stolpen. Det var La Liga-mål nummer 29 for året - to mer enn nummer to på Pichichi-lista, Lionel Messi.

- Det står jo bøttevis med spillere mellom Ronaldo og målet, og det skal jo være vanskelig nok å få den ballen i mål rettvendt. Men han klarer det altså med hælen. En sjuk scoring!, utbrøt kommentator Magnar Kvalvik under direktesendinga på Canal+.

Se scoringa i videovinduet over.