Sjekk denne suseren fra Paul Pogba

Er du fortsatt glad han dro, Sir Alex?


(Dagbladet): Juventus - Udinese 4-0.

Franske Paul Pogba (19) storspilte for Juventus mot Udinese i kveld. Først og fremst vil kampen bli husket for 1-0-scoringen. Pogba dempet ballen omkring 30 meter fra mål, lot den sprette to ganger og klinket til.

Skuddet blåste inn via tverrliggeren.

Pogba var ikke snauere enn at han la på til 2-0 med et nytt langskudd, om enn ikke like spektakulært i andre omgang.

Mirko Vucinic og Alessandro Matri scoret de to siste målene for Juventus, som dermed økte ledelsen på Serie A-tabellen. Tabelltoer Lazio måtte nemlig nøye seg med uavgjort borte mot Palermo, og er dermed fem poeng bak «Juve».

Pogba, som fyller 20 år i mars, har i løpet av karrieren allerede rukket å bli kjernen i en bitter strid mellom franske Le Havre og Manchester United.

- HEI, SVEIS! Pogba feirer drømmetreffet med trener Antonio Conte. Foto: DI MARCO,  EPA / NTB SCANPIX
- HEI, SVEIS! Pogba feirer drømmetreffet med trener Antonio Conte. Foto: DI MARCO, EPA / NTB SCANPIX Vis mer

I fjor vår ble det klart at han gikk videre til Juventus i stedet for å forlenge kontrakten med United.

- Det er skuffende. Han viste ikke respekt i det hele tatt. For å være ærlig, hvis han skal fortsette slik, er det bedre at han har forlatt oss, sa Alex Ferguson sist sommer.

Etter oppvisningen i kveld, er det nok noen som vil bestride det. Canal 9-kommentator Per Jarle Heggelund oppsummerte ved kampslutt at han trodde kanskje han hadde notert seg én pasningsfeil fra unggutten.

- You had me at hello, Paul Pogba. Men oppvisningen i kveld var en ren maktdemonstrasjon hvor du sprengte børsen. Han er tenåring folkens! skriver Heggelund på Twitter i kveld.

Lars Tjærnås følger opp med denne meldingen:

- Sir Alex har hatt flere store øyeblikk enn noen annen manager. Den dagen han slapp Paul Pogba av gårde til Juventus er ikke et av dem.