Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjekk dette bisarre hockeymålet

Buffalo Sabres fikk en tidlig julegave. Se video.

Mark Pysyk fikk julegaven tidlig da han ble kreditert vinnermålet i Buffalo Sabres' 2-1-seier over Phoenix Coyotes i NHL mandag.

Tidligere på dagen ble backen hentet opp fra farmerlaget. I forlengningen sendte han et skudd på mål som førte til retur. Deretter var han og publikum vitne til et av de mest bisarre mål de kan regne med å se.

Pucken spratt nemlig rett opp i lufta. Coyotes-spiller Martin Hanzal prøvde å feie den unna med hansken, men han endret bare retning på pucken så den falt ned i bukselinningen til keeper Mike Smith. Deretter rygget Smith inn i målet uten å vite at pucken var i buksa hans.

Etter å ha sett på videorepriser godkjente dommerne målet.

- Det har jeg aldri sett før. Det var uflaks for Smith, og han kommer nok til å riste på hodet en stund. Det var litt av en julegave for oss, og vi takker for den, sa Sabres-keeper Ryan Miller.

- Jeg trodde dommerne skulle blåse om de ikke ser pucken, men det skjedde ikke, sa Smith.

(NTB)

 JUBEL:  Buffalo-spillerne kan juble etter det bisarre målet som sikret seieren i natt. Foto: AP Photo/Gary Wiepert/NTB Scanpix.
JUBEL: Buffalo-spillerne kan juble etter det bisarre målet som sikret seieren i natt. Foto: AP Photo/Gary Wiepert/NTB Scanpix. Vis mer