Sjekk dette bisarre hockeymålet

Buffalo Sabres fikk en tidlig julegave. Se video.

Mark Pysyk fikk julegaven tidlig da han ble kreditert vinnermålet i Buffalo Sabres' 2-1-seier over Phoenix Coyotes i NHL mandag.

Tidligere på dagen ble backen hentet opp fra farmerlaget. I forlengningen sendte han et skudd på mål som førte til retur. Deretter var han og publikum vitne til et av de mest bisarre mål de kan regne med å se.

Pucken spratt nemlig rett opp i lufta. Coyotes-spiller Martin Hanzal prøvde å feie den unna med hansken, men han endret bare retning på pucken så den falt ned i bukselinningen til keeper Mike Smith. Deretter rygget Smith inn i målet uten å vite at pucken var i buksa hans.

Etter å ha sett på videorepriser godkjente dommerne målet.

- Det har jeg aldri sett før. Det var uflaks for Smith, og han kommer nok til å riste på hodet en stund. Det var litt av en julegave for oss, og vi takker for den, sa Sabres-keeper Ryan Miller.

- Jeg trodde dommerne skulle blåse om de ikke ser pucken, men det skjedde ikke, sa Smith.

(NTB)

 JUBEL:  Buffalo-spillerne kan juble etter det bisarre målet som sikret seieren i natt. Foto: AP Photo/Gary Wiepert/NTB Scanpix.
JUBEL: Buffalo-spillerne kan juble etter det bisarre målet som sikret seieren i natt. Foto: AP Photo/Gary Wiepert/NTB Scanpix. Vis mer