Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjekk hva «Linkas» fingre gjør nede i buksa til legen

Iskald oppladning.

TAKE IT ISI:Linn-Kristin Riegelhuth Koren har klekket ut planen. Landslagslege Nils Ivar Leraand skal få seg en iskald overraskelse.
INTETANENDE: Landslagslege Nils Ivar Leraand har ingen idé om hva som kommer, med Linka er i ferd med å dytte isbiter ned i buksa hans.
HVA I...! Nils Ivar Leraand spretter opp når han kjenner at han har fått isbiter ned i buksa. Spøken er gjennomført.
ISKALD: Nils Ivar Leraand forsøker å riste ut isbitene via buksebeinet.
INNERTIER: Linn-Kristin Riegelhuth Koren og landslagets mediakoordinator Halvor Lea feirer en godt gjennomført spøk.

• Norge - Danmark, klokka 20.30 i kveld.

DEBRECEN (Dagbladet): Stemningen i den norske troppen er avslappet og humøret på plass før kveldens EM-thriller mot Danmark i Debrecen i kveld.

Utgangspunktet er såre enkelt:

Danmark må i realiteten vinne mot Norge om de skal ha et realistisk håp om å få spille semifinale i Budapest neste helg, mens Norge vil ha halvannen arm i finalerunden med seier i kveld.

God «Linka» Linn-Kristin Riegelhuth Koren (30) har vært en god bidragsyter i de to første EM-kampene, med åtte scoringer på ni avslutninger fra sin høyrekant.

Heidi Løke og Nora Mørk er de eneste som har scoret flere, med sine ni fulltreffere så langt.

Linka har med andre ord all grunn til å være fornøyd med tingenes tilstand akkurat nå, og på treningen i dag kom det gode humøret til syne med en iskald spøk på landslagets lege Nils Ivar Leraand.

Is i buksa Mens legen ante fred og ingen fare mens han satt på en stol på sidelinja, så tok Linn-Kristin Riegelhuth Koren tak i noen isbiter fra isbøtta og dyttet dem ned bak i bukselinningen på legen.

Leerand spratt kjapt opp og forsøkte å riste isklumpene ut av buksa via buksebeinet, mens Linka og håndballandslagets mediaansvarlig, Halvor Lea, tok en «high five» for godt gjennmført stunt.

Så gjenstår det å se om Riegelhuth Koren er like iskald mot Danmark i kveld, eller om oppgjøret utvikler seg til en het thriller.