Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjekk hva Ronaldo kaller Messi blant lagkameratene

Respekten han viser offentlig er en løgn, skriver Guillem Balague.

ERKERIVALER: Cristiano Ronaldo og Lionel Messi kjemper om de samme individuelle prisene og klubbtroféene. For hver sin spanske storklubb. De siste årene er de ofte sammen på Ballon D'Or-utdelingen, der det ser ut som de har et høflig forhold. Det skal angivelig være spill for galleriet. Foto: AP Photo/Keystone, Steffen Schmidt.
ERKERIVALER: Cristiano Ronaldo og Lionel Messi kjemper om de samme individuelle prisene og klubbtroféene. For hver sin spanske storklubb. De siste årene er de ofte sammen på Ballon D'Or-utdelingen, der det ser ut som de har et høflig forhold. Det skal angivelig være spill for galleriet. Foto: AP Photo/Keystone, Steffen Schmidt. Vis mer

(Dagbladet): Sky Sports-ekspert på spansk fotball, Guillem Balague, kom denne uken ut med boken «Messi».

Der har han fått tilgang til Messis indre kretser, og i boken avslører han blant annet hva Cristiano Ronaldo kaller sin Ballon D'Or-erkerival Lionel Messi for i garderoben, i et utdrag gjengitt i Daily Telegraph.

Og det er ikke særlig hyggelig.

Falsk i offentligheten Ifølge Balague, er forholdet mellom Messi og Ronaldo langt fra så respektfullt som det kan virke som på offentlige arrangementer.

- Han føler det er nødvendig å dra frem pokerfjeset foran lagkameratene, og ikke være redd for Messi. Han vil heve seg til utfordringen. Alt er veldig macho, og alt er veldig falskt, skriver Balague.

Når Ronaldo skravler med lagkameratene i garderoben, legger imidlertid han ingenting imellom.

- Ifølge noen Real Madrid-spillere, har CR7 et kallenavn for Messi i garderoben: «motherf***r», og når han ser noen fra klubben snakke med Leo, blir vedkommende også døpt «motherf***r», skriver Balague.

Merkelig forhold Guillem Balague beskriver forholdet mellom Messi og Ronaldo som merkelig.

I nærheten av andre, oppleves det som kaldt, men høflig, mens i garderoben er det altså en helt annen stemning.

Messi skal visstnok respektere Ronaldos avslutningsferdigheter både på hodet og med beina, men er lei av at de to sammenlignes.

Real Madrids president, Florentino Pérez, skal angivelig foretrekke at forholdet mellom de to ballmagikerne forholder seg surt.

- Real Madrid-presidenten befant seg i et hjørne i kongresshuset i Zürich, og så Messi bli intervjuet på TV. Ronaldo dukket plutselig opp på andre siden av rommet, og da skjedde det presidenten hadde fryktet mest. Messi ba Ronaldo komme bort, og Ronaldo kom. Han og Messi klemte som om de var barn, skriver Balague.

Det var da Pérez innså hva som kunne skje. Han så for seg en fremtid der Barcelona signerte Ronaldo gratis når kontrakten hans gikk ut i 2015, og han innrømte til sine venner at han var livredd for det.

Ronaldo i storform Det er allikevel lite som tyder på at Pérez frykt skal bli en realitet. Ronaldo ser nemlig ut til å virkelig stortrives i Real Madrid om dagen.

Med 18 ligamål på de første 11 kampene, er han europas desidert mest målfarlige spiller om dagen, mens Lionel Messi så lant bare har scoret syv.

Ronaldo og Real Madrid stakk også av med seieren i årets første El Clásico, på Real Madrids hjemmebane Santiago Bernabéu. Da scoret portugiseren utligningsmålet fra straffemerket, etter en hands av Gerard Piqué.

TRIVES PÅ TOPP: Cristiano Ronaldo og Real Madrid er regjerende Champions League-mestere, leder La Liga, og Ronaldo leder toppscorertabellen. Da er han fornøyd. Foto: AFP/Jose Jordan.
TRIVES PÅ TOPP: Cristiano Ronaldo og Real Madrid er regjerende Champions League-mestere, leder La Liga, og Ronaldo leder toppscorertabellen. Da er han fornøyd. Foto: AFP/Jose Jordan. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling