Sjekk hva Ronaldo kaller Messi blant lagkameratene

Respekten han viser offentlig er en løgn, skriver Guillem Balague.

ERKERIVALER: Cristiano Ronaldo og Lionel Messi kjemper om de samme individuelle prisene og klubbtroféene. For hver sin spanske storklubb. De siste årene er de ofte sammen på Ballon D'Or-utdelingen, der det ser ut som de har et høflig forhold. Det skal angivelig være spill for galleriet. Foto: AP Photo/Keystone, Steffen Schmidt.
ERKERIVALER: Cristiano Ronaldo og Lionel Messi kjemper om de samme individuelle prisene og klubbtroféene. For hver sin spanske storklubb. De siste årene er de ofte sammen på Ballon D'Or-utdelingen, der det ser ut som de har et høflig forhold. Det skal angivelig være spill for galleriet. Foto: AP Photo/Keystone, Steffen Schmidt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sky Sports-ekspert på spansk fotball, Guillem Balague, kom denne uken ut med boken «Messi».

Der har han fått tilgang til Messis indre kretser, og i boken avslører han blant annet hva Cristiano Ronaldo kaller sin Ballon D'Or-erkerival Lionel Messi for i garderoben, i et utdrag gjengitt i Daily Telegraph.

Og det er ikke særlig hyggelig.

Falsk i offentligheten Ifølge Balague, er forholdet mellom Messi og Ronaldo langt fra så respektfullt som det kan virke som på offentlige arrangementer.

- Han føler det er nødvendig å dra frem pokerfjeset foran lagkameratene, og ikke være redd for Messi. Han vil heve seg til utfordringen. Alt er veldig macho, og alt er veldig falskt, skriver Balague.

Når Ronaldo skravler med lagkameratene i garderoben, legger imidlertid han ingenting imellom.

- Ifølge noen Real Madrid-spillere, har CR7 et kallenavn for Messi i garderoben: «motherf***r», og når han ser noen fra klubben snakke med Leo, blir vedkommende også døpt «motherf***r», skriver Balague.

Merkelig forhold Guillem Balague beskriver forholdet mellom Messi og Ronaldo som merkelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer