FINNES HÅP: Roy Hodgson og England håper selvsagt på seier i kveld mot Uruguay, men selv med tap finnes det håp for de fotballgale. Foto: EPA/SEBASTIAO MOREIRA/NTB SCANPIX
FINNES HÅP: Roy Hodgson og England håper selvsagt på seier i kveld mot Uruguay, men selv med tap finnes det håp for de fotballgale. Foto: EPA/SEBASTIAO MOREIRA/NTB SCANPIXVis mer

Sjekk hvordan England kan snike seg videre med tap

Nesten ønsketenkning.

Følg kampen i VM direkte fra 21.00

(Dagbladet): I kveld møter England Uruguay til det som av de aller fleste betegnes som den avgjørende skjebnekampen i gruppe d.

I alle fall for Englands skyld.

Men selv om Luis Suarez & co skulle bli for sterke for Roy Hodgsons gutter, finnes det muligheter for å snike seg videre. Små sådan.

Må ha hjelp Sett at England taper i kveld. Det vil ta Uruguay opp på tre poeng, mens England forblir på null.

I morgen møter Italia Costa Rica, og skal England da ha noe håp om avansement er de avhengige av at Andrea Pirlo og resten av de asurblå gjør jobben mot Uruguays overmenn fra første kamp.

Da vil Italia ha seks poeng, Uruguay og Costa Rica tre poeng, og England null

Gjøre jobben Så kommer den siste og avgjørende runden hvor England møter Costa Rica, og Italia skal ut mot Uruguay.

Igjen er de tre løvene avhengige av hjelp fra Italia, men nå må de også gjøre jobben selv. Med seier over Costa Rica, og fortrinnsvis en stor seier, vil det nå være tre lag som alle har tre poeng.

Dermed er det målforskjellen som avgjør hvem som slår følge med Italia til en åttedelsfinale. En åttedelsfinale som mest sannsynlig blir mot et Columbia som fortsetter å imponere uten sin store målscorer og talisman Radamel Falcao.

Følg kampen i VM direkte fra 21.00