Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjekk Iker Casillas' tabbe da Spania tapte mot Slovakia

Tapte sin første kvalikkamp på åtte år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Slovakia - Spania 2-1

 Spania skuffet i årets VM, og nå fortsetter skuffelsen.

Tabbe De regjerende europamesterne spilte i kveld EM-kvalifiseringskamp borte mot Slovakia, som er ranket som nummer 40, men det var hjemmelaget som gikk opp i ledelsen etter 17 minutter, ved Juraj Kucka.

Frisparket fra Kucka gikk midt i mål på Spanias keeper Iker Casillas, en ball han vanligvis skal ta, men Casillas klarte ikke å holde på ballen, og den gikk inn i mål.

Paco Alcacer utliknet sju minutter før slutt, men Slovakias Miroslav Stoch satte inn sluttresultatet 2-1 fire minutter før fulltid.

- De slo til på en kontring. Vi mistet konsentrasjonen og de scoret sitt andre mål, sukket Alcacer overfor spanske TVE, ifølge NTB.

Første tap på åtte år Tapet var Spanias første kvaliktap på åtte år. Deres forrige tap kom for Sverige, da de tapte 0-2 i oktober for åtte år siden.

Siden da har de 32 seirer på de 35 kampene de har spilt, og tre uavgjort.

Spania møter Luxembourg borte på søndag.

- Det er mange kamper igjen, slik at vi kan snu dette. Dette er en nyttig lærepenge. For denne feilen tillater vi oss ikke å gjøre på ny, sier Alcacer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!