Sjekk Katrine Lundes frekke EM-hilsen til keeperne Kari og Silje

Hun er ikke sjenert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DEBRECEN (Dagbladet): Katrine Lunde (34) sitter gravid hjemme i Györ i Ungarn, mens landslagsvenninnene er på plass i Debrecen - tre og en halv times biltur unna - hvor Norge skal spille de innledende kampene i årets EM-sluttspill.

Den norske keeperveteranen er tidenes mestvinnende norske håndballspiller - med 11 medaljer på 14 mesterskap i EM-, VM- og OL-sammenheng.

- Rart Hun har vært med i samtlige norske mesterskapstropper siden EM i Danmark i 2002. For første gang må Norge klare seg uten målvakten som er anerkjent som verdens beste.

- Det er veldig rart ikke å være sammen med jentene når det er mesterskap, men samtidig gleder jeg meg veldig til å bli mamma. Barn ble et stort savn, og tiden var inne nå, sier Katrine Lunde til Dagbladet.

OLs beste keeper I hennes svangerskapsfravær utgjør Kari Aalvik Grimsbø (29) og Silje Solberg (24) den norske målvaktsduoen i EM.

Kari har delt keeperplassen sammen med Katrine Lunde i åtte mesterskap - og viste i OL i London 2012 at hun også var i stand til å ta skrittet ut av Lundes skygge. Der ble Grimbsø valgt som keeper på OLs All Star-lag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer