Sjekk luksushotellet Carlsen skal boltre seg på under VM

Egen suite, privat strand, spa og tennisbaner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 4. november ankommer Magnus Carlsen den russiske byen Sotsji for VM-kampen mot Vishy Anand. I Adler, en halvtimes kjøretur lenger sør, vil 23-åringen innlosjeres på luksushotellet Radisson Blu Paradise Resort & Spa. 

Der vil nordmannen og hans følge av støttespillere, venner og familie kunne boltre seg i det som mest sannynlig blir en hel etasje for seg selv.

- Ja, vi prøver å få bo samlet. Arrangøren holder på å få klarhet i det nå, forteller Carlsen-manager Espen Agdestein til Dagbladet.

- Gode forhold Luksushotellet tilbyr en rekke ulike fasiliter. 

Det inkluderer fem restauranter, flere barer, privat strand, tennisbaner, basketballbaner, et treningssenter, oppvarmede bassenger både innen- og utendørs, et 2500 kvadratmeter stort spa - og et eget område for pil- og bue-skyting (!). 

- Jeg er ganske trygg på at det blir gode boforhold for oss alle. Da Henrik (Carlsen) var på inspeksjonstur til Sotsji, var en av hans viktigste oppgaver å finne ut hva som var det beste stedet å bo.

- Grunnen til at det ble Radisson, er to ting: Det ene er nærheten til spillelokalet - det tar 20 minutter å gå eller ti minutter med bil. Det andre er at det er det hotellet vi likte best, forteller Agdestein.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer