Sjekk Premier League-stjernens absurde jobbutlysning

Personlig assistent innebærer blant annet å lage apper til iPhone.

KRESEN: Dersom du vil bli Jermain Defoes personlige assistent er det en del arbeidsoppgaver som må utføres. Foto: PA/NTB Scanpix
KRESEN: Dersom du vil bli Jermain Defoes personlige assistent er det en del arbeidsoppgaver som må utføres. Foto: PA/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dersom du er arbeidsledig, kan du nå søke på jobb hos en av mest kjente engelske spillerne i Premier League.

Sunderland-spiss Jermain Defore er nemlig ute etter en personlig assistent, og årslønna er på mellom 650 til 750 000 norske kroner i året.

Så langt høres det kanskje fristende ut?

Men så er det arbeidsoppgavene da. I dette tilfellet blant de mer ekstreme for en personlig assistent.

Du bør f.eks kunne lage apper til iPhone. Du må også undersøke huset til familien Defoe når de er borte, og sørge for at frysen hele tiden er full av matvarer. Du må også organisere klesskapet slik at det er delt inn etter klesmerke.

Den heldige utvalgte vil få muligheten til å «skape et globalt merkenavn for Jermain Defoe, øke databasen på hjemmesiden, Twitter, Facebook og andre sosiale medier».

Du har også ansvaret for sikkerheten i huset. Og når noen i husholdet har bursdag, er det selvsagt du som må planlegge dette. Det samme gjelder familiens ferier. Du har også ansvar for dyrene, som ikke vites om er hund, katt eller annet.

Du vil heldigvis få et eget kontor hjemme hos Defoe-familien, men du må også være tilgjengelig på telefon 24 timer i døgnet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.