Sjekk Sanchez' superstatistikk

Senket Stoke.

POENGKONGE:  Ingen har vært involvert i flere mål i Premier League denne sesongen enn Alexis Sanchez. Foto: NTB Scanpix /Altomfotball.no
POENGKONGE: Ingen har vært involvert i flere mål i Premier League denne sesongen enn Alexis Sanchez. Foto: NTB Scanpix /Altomfotball.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Arsenal - Stoke 3-0 (2-0)

(Dagbladet): Arsenal har ikke imponert voldsomt denne sesongen. Med tre poeng mot Stoke har London-laget kapret 36 poeng på 21 kamper.

Framover på banen har Arsene Wengers menn produsert 36 scoringer. Det er mye takket være en mann: Alexis Sanchez.

Chileneren har vært involvert i over halvparten av Arsenals scoringer.

- Alexis er en av verdens beste. Han er en spiller som jobber hardt og har mye talent. Det er vanskelig å finne, sier Arsenal-manager Arsene Wenger ifølge BBC.

2+1 Mot Stoke var trenden den samme. Laurent Koscielny headet hjemmelaget i føringen. Nest sist på ballen var nettopp Sanchez. Men chileneren var ikke ferdig med det.

Før hvilen doblet han ledelsen etter et lekkert soloraid. Og like etter punkterte han kampen da han skrudde inn et frispark. Et frispark som Asmir Begovic i Stoke-buret på klønete vis lot passere.

Uansett var det 26-åringens tolvte nettkjenning denne sesongen. Bare tre spillere har scoret mer.

Kombinerer vi mål og assist er det ingen som slår Arsenal-angriperen, som står oppført med 19 poeng etter Stoke-kampen. Sergio Agüero følger nærmest med 17 målpoeng.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.