Sjekk skadelaget til City: - Som å miste Messi og Suarez

- Mareritt for klubben.

SKADET:  Både Lionel Messi og Sergio Agüero er nå ute med skader. Sistnevnte er bare en av en lang rekke City-spillere som er på sykestua. Foto: AFP/NTB Scanpix.
SKADET: Både Lionel Messi og Sergio Agüero er nå ute med skader. Sistnevnte er bare en av en lang rekke City-spillere som er på sykestua. Foto: AFP/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester City har startet Premier League-sesongen strålende med 18 poeng på åtte kamper som betyr serieledelse. Fansens håp om at pokalpusserne på Etihad Stadium skal få et nytt trofé å gnikke på i mai neste år har økt betraktelig.

Mange PL-entusiaster er nok enig i at City til tider har vært overbevisende. De lyseblå er blant lagene som har sluppet inn færrest (7) og skåret flest (19).

- City har startet bra, hatt fem suverene kamper og vært det beste laget, sier TV 2-kommentator Øyvind Alsaker til Dagbladet.

Med dette i betraktning er det god grunn til å tro at Pellegrino og Citys supportere kan rette blikket fremover og si seg fornøyd med en ganske god start på PL. Det kan dem jo, men så var det disse landslagsoppholdene som har satt flere store skår i gleden. Pausen trenere elsker å hate. Pausene den aller mest engasjerte PL-fansen kun gleder seg til er over.

Her har City-laget virkelig fått kjenne hvor smertefull denne perioden kan være.

Mannefall Sergio «Kun» Agüero var førstemann ut. Argentineren fikk strekk da han spurtet mot Equador natt til lørdag. Superspissen som endelig hadde funnet målformen er ute frem til matchen mot Aston Villa 8. november - minst. Det skulle gå under 24 timer før nok en nøkkelspiller befant seg på sykestua. I en duell på midten ble David Silva revet ned av en Luxembourg-spiller og spanjolens trøblete ankel skadet på ny. Også han ute til 8. november.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.