Sjekk tallene: Norsk fotball med åtte seirer på ei uke

- Fantastisk, sier Semb.

Stemningen er god i forbundslokalene på Ullevaal stadion. Hele åtte landslagsseirer ble i det løpet av en drøy uke med fotball.

A-landslaget slo både Malta (3-0) og Bulgaria (2-1) i EM-kvalifiseringen. U23-laget fulgte opp med 2-0 mot Ukraina. U21-landslaget ville ikke være noe dårligere med 4-1 mot Irland og 2-1 mot Ungarn.

Gutter 18 spilte tre kamper i Litauen. Det ga 2-0-seier mot vertsnasjonen, mens det ble uavgjort 0-0 mot Finland og 1-1 mot Skottland. Norge tok seg videre til neste kvalrunde.

G16-laget har vært i Albania. Det ga seirer 3-0 mot Albania og 4-0 mot San Marino. G16-mannskapet var faktisk det eneste av de norske som tapte denne gangen. Men selv med 0-2 mot Østerrike, tok laget seg videre i sin EM-kvalik som gruppetoer. G16-spillerne var allerede videre før den siste kampen mot østerrikerne.

- Dette har vært en fantastisk uke. De viktigste seirene var selvfølgelig de to til A-landslaget. Det er sluttproduktet vårt. I tillegg gjorde vi det med så ungt lag og med spillere i utvikling. Spillerne vil bli bedre og bedre, og laget vil utvikle seg videre. Det var gøy at også tenåringer bemerket seg, sier toppfotballsjef Nils Johan Semb.

- Både G16 og G18 er videre til eliterunden igjen. Det er en veldig bra utviklingsarena for dem. Dette er to lovende kull, sier Semb.

(NTB)