SAMLET IGJEN: Chris Smalling, Luke Shaw og resten av United-troppen tar fatt på sesongforberedelsene denne uka. Foto: NTB Scanpix
SAMLET IGJEN: Chris Smalling, Luke Shaw og resten av United-troppen tar fatt på sesongforberedelsene denne uka. Foto: NTB ScanpixVis mer

Luke Shaw

Sjekk United-stjernas forvandling

Luke Shaw (23) har ligget i hardtrening i sommer.

Nå som VM er over, har de fleste klubbene samlet troppene og forbereder seg til sesongstart. For Manchester Uniteds del, går turen til USA, der de skal spille treningskamper mot blant annet Liverpool og Real Madrid.

Mens flere av stjernene har vært opptatt med VM-spill den siste måneden, har Luke Shaw (23) ligget i hardtrening hjemme. Det har også gitt resultater. Da han sluttet seg til troppen denne uka, var det i det som tilsynelatende var en veldig godt trent utgave.

Saken er omtalt av blant annet ESPN og Eurosport. På Instagram har nemlig Luke Shaw vist fram en slankere figur.

Pre season ready 🤙🏽

Et innlegg delt av Luke Shaw (@lukeshaw23)

I hardtrening

Ifølge britiske tabloider har United-backen ligget i hardtrening i sommer. På Instagram har han lagt ut bilder fra Dubai, der han har samarbeidet med klubbens fysiske trener, Gary Walker.

TAKKER FANSEN: Dette bildet la Luke Shaw ut da han takket fansen for bursdagshilsninger. Foto: Instagram
TAKKER FANSEN: Dette bildet la Luke Shaw ut da han takket fansen for bursdagshilsninger. Foto: Instagram Vis mer

Manager Jose Mourinho har nemlig tidvis vært skeptisk til 23-åringen. I april i fjor stilte han ifølge BBC spørsmål ved hvor dedikert Shaw var til å kjempe seg til spilletid i klubben.

Forholdet mellom de to har ifølge britisk presse vært varierende. I desember var manageren full av lovord om backen igjen.

Shaw har for øvrig ett år igjen av kontrakten med Manchester United.

- Hva har du gjort med Luke Shaw?

Uansett: Bildene av Luke Shaw har ikke gått ubemerket hen på sosiale medier.

- Det der er ikke Luke Shaw. Det er en krysning mellom James Milner og Roberto Firmino, skriver en bruker.

- Hvem er du, og hva har du gjort med Luke Shaw? spør en annen.

Andre påpeker at det ser ut som Shaw er i knallform.

Luke Shaw skrev under for Manchester United i 2014, og kom da fra Southampton som den dyreste tenåringen noensinne. Forventningene var enorme og Shaw ble ansett som et stort talent, men de siste par årene har han slitt med å få spilletid i United, mye på grunn av at han har slitt med skader.