VELKOMMEN:  - De har vel fått med seg at jeg liker å være litt solbrun, og synes sikkert jeg har blitt litt hvit, siden jeg ikke har tatt så mye sol i det siste, sier Tommy Høiland om gaven fra Kanarifansen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet / Twitter
VELKOMMEN: - De har vel fått med seg at jeg liker å være litt solbrun, og synes sikkert jeg har blitt litt hvit, siden jeg ikke har tatt så mye sol i det siste, sier Tommy Høiland om gaven fra Kanarifansen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet / TwitterVis mer

Sjekk velkomstgaven LSK-debutanten fikk av hjemmefansen

- De har vel fått med seg at jeg liker å være litt solbrun.

(Dagbladet): Mandag ble det klart at Tommy Høiland lånes ut fra Molde til Lillestrøm - og allerede i morgen kan spissen få sin debut på Åråsen.

Og det er tydelig at Kanarifansen setter pris på nyervervelsen. Etter trening i dag fikk 24-åringen overrekt en velkomstgave av fansen - som han viste fram på Twitter.

- Jeg fikk en kasse med brus, og så fikk jeg et «Brun og Blid»-solkort, og noe bruningskrem, forteller en lattermild Tommy Høiland til Dagbladet.

- Vi stiller på null Sommeren 2012 hisset den daværende Sandnes Ulf-spilleren på seg nettopp Kanarifansen, da han kom med en lite trivelig melding på Twitter etter kampen mellom lagene på Åråsen.

«Sygt deilig med seier:D men fy faen for et drittlag Lillestrøm e...» skrev Høiland på Twitter etter kampslutt.

- Det er sikkert mange meldinger jeg kunne droppet å poste. Spesielt er det nå lett å nevne de Lillestrøm-meldingene, som jeg har fått litt i trynet de siste dagene. Men det er som jeg sier: Ting du skriver i kampens hete, og det var de meldingene der, da er det bare å legge seg flat og si at det er dumt gjort, sa Tommy Høiland da Dagbladet møtte han tidligere denne uka.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nå er han glad for at alt virker til å være i orden mellom han og Kanarifansen.

- Jeg tolker denne gaven som at jeg er velkommen, og at vi stiller på null og at jeg er velkommen på Åråsen, og det er kjekt å se, sier 24-åringen dagen før debuten.

- Jeg spurte de om det var betakaroten i brusen, men det kunne de avskrefte, ler fotballspilleren.

- Liker å være litt solbrun At det var nettopp solkort og bruningskrem han fikk i gave, tror han kommer av én enkelt grunn:

- De har vel fått med seg at jeg liker å være litt solbrun, og synes sikkert jeg har blitt litt hvit, siden jeg ikke har tatt så mye sol i det siste, sier Høiland om gaven.

Når han og resten av Lillestrøm-laget tropper opp på Åråsen i morgen, er det for å forsøke å slå Høilands gamlelag - Sandnes Ulf.

DEBUTANT:  I morgen kan Tommy Høiland få sin debut for Lillestrøm på Åråsen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
DEBUTANT: I morgen kan Tommy Høiland få sin debut for Lillestrøm på Åråsen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Og akkurat det innrømmer 24-åringen at blir litt spesielt.

- Det blir spennende. Jeg har hatt et godt forhold til Sandnes Ulf lenge, og det er den klubben som har betydd mest for meg utviklingsmessig, så jeg gleder meg til å møte gamle kjente i morgen, understreker Høiland, som tror de gule trekker det lengste strået.

- Jeg tipper det blir en jevn kamp, men at vi vinner 3-1.