VELKOMMEN:  - De har vel fått med seg at jeg liker å være litt solbrun, og synes sikkert jeg har blitt litt hvit, siden jeg ikke har tatt så mye sol i det siste, sier Tommy Høiland om gaven fra Kanarifansen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet / Twitter
VELKOMMEN: - De har vel fått med seg at jeg liker å være litt solbrun, og synes sikkert jeg har blitt litt hvit, siden jeg ikke har tatt så mye sol i det siste, sier Tommy Høiland om gaven fra Kanarifansen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet / TwitterVis mer

Sjekk velkomstgaven LSK-debutanten fikk av hjemmefansen

- De har vel fått med seg at jeg liker å være litt solbrun.

(Dagbladet): Mandag ble det klart at Tommy Høiland lånes ut fra Molde til Lillestrøm - og allerede i morgen kan spissen få sin debut på Åråsen.

Og det er tydelig at Kanarifansen setter pris på nyervervelsen. Etter trening i dag fikk 24-åringen overrekt en velkomstgave av fansen - som han viste fram på Twitter.

- Jeg fikk en kasse med brus, og så fikk jeg et «Brun og Blid»-solkort, og noe bruningskrem, forteller en lattermild Tommy Høiland til Dagbladet.

- Vi stiller på null Sommeren 2012 hisset den daværende Sandnes Ulf-spilleren på seg nettopp Kanarifansen, da han kom med en lite trivelig melding på Twitter etter kampen mellom lagene på Åråsen.

«Sygt deilig med seier:D men fy faen for et drittlag Lillestrøm e...» skrev Høiland på Twitter etter kampslutt.

- Det er sikkert mange meldinger jeg kunne droppet å poste. Spesielt er det nå lett å nevne de Lillestrøm-meldingene, som jeg har fått litt i trynet de siste dagene. Men det er som jeg sier: Ting du skriver i kampens hete, og det var de meldingene der, da er det bare å legge seg flat og si at det er dumt gjort, sa Tommy Høiland da Dagbladet møtte han tidligere denne uka.

Nå er han glad for at alt virker til å være i orden mellom han og Kanarifansen.

- Jeg tolker denne gaven som at jeg er velkommen, og at vi stiller på null og at jeg er velkommen på Åråsen, og det er kjekt å se, sier 24-åringen dagen før debuten.

- Jeg spurte de om det var betakaroten i brusen, men det kunne de avskrefte, ler fotballspilleren.

- Liker å være litt solbrun At det var nettopp solkort og bruningskrem han fikk i gave, tror han kommer av én enkelt grunn:

- De har vel fått med seg at jeg liker å være litt solbrun, og synes sikkert jeg har blitt litt hvit, siden jeg ikke har tatt så mye sol i det siste, sier Høiland om gaven.

Når han og resten av Lillestrøm-laget tropper opp på Åråsen i morgen, er det for å forsøke å slå Høilands gamlelag - Sandnes Ulf.

DEBUTANT:  I morgen kan Tommy Høiland få sin debut for Lillestrøm på Åråsen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
DEBUTANT: I morgen kan Tommy Høiland få sin debut for Lillestrøm på Åråsen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Og akkurat det innrømmer 24-åringen at blir litt spesielt.

- Det blir spennende. Jeg har hatt et godt forhold til Sandnes Ulf lenge, og det er den klubben som har betydd mest for meg utviklingsmessig, så jeg gleder meg til å møte gamle kjente i morgen, understreker Høiland, som tror de gule trekker det lengste strået.

- Jeg tipper det blir en jevn kamp, men at vi vinner 3-1.