Sjekkes i Wien i dag

BERGEN (Dagbladet): Raymond Kvisvik og Thorstein Helstad skal gjennomføre legesjekker i Wien i dag. Alt tyder på at radarparet fra Brann flytter til Østerrike i begynnelsen av juni.

Raymond Kvisvik, Thorstein Helstad, deres felles agent Stig Lillejord og Brann-direktør Bjørn Dahl landet i Wien seint i går kveld.

I dag møter de ledelsen i Austria Wien for å få de siste detaljene på plass i salgsavtalen mellom klubbene og kontraktene for spillerne.

Salget av de to profilerte Brann-spillerne vil etter det Dagbladet forstår tilføre Brann-kassa en samlet sum på rundt 16 millioner kroner.

- Bare detaljer

- Det er bare små detaljer som gjenstår. Vi regner med at dette går greit og at vi kan signere avtalene i løpet av tirsdag eller seinest onsdag, sier Bjørn Dahl til Dagbladet.

- Vi er friske og klare for å gjennomføre legesjekken, sier Raymond Kvisvik. Han og kollega Helstad har fått muntlige tilsagn om at deres krav vil bli innfridd, men en siste forhandlingsrunde for å få alle detaljer ned på papiret skal gjennomføres i dag.

Videresalg

Det gjenstår for Bjørn Dahl å bli enig med Austria Wien om en fortjeneste til Brann ved et framtidig videresalg av spillerne. Den østerrikske toppklubben regnes som et godt utstillingsvindu for tyske og italienske klubber. I tillegg er det viktig for Brann å beholde spillerne lengst mulig før de må pakke sekkene for å flytte til Wien.

- Vi har et håp om å beholde dem fram til kampen mot Viking 2. juni. Det er på den tida at klubben i Wien starter forberedelsene til seriestart i midten av juli, sier Dahl.

Norsk angrep

Spilleragent Stig Lillejord tror klubben også vil beholde Sigurd Rushfeldt slik at det fra sommeren vil kunne bli en norsk angrepstrio som skal sørge for framtidig ære og berømmelse for Austria Wien.

SISTE RUNDE: Raymond Kvisvik...
... og Thorstein Helstad skal gjennomføre legesjekker og få de siste detaljene på plass i sine personlige kontrakter med Austria Wien i dag.