Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjekket knærne

John Carew var på hemmelig tur til Paris og Barcelona.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mens journalistene fikk høre at han lå hjemme med influensa, var John Carew på hemmelig tur for å få undersøkt knærne sine.

Det skriver de spanske avisene «Marca Digital», Les Provincias og flere lokalaviser i Valencia. Klubben har bekreftet at historien om landslagsspissens influensa var en bløff, og at Carew gjennomgikk undersøkelser.

Carew var nylig i forhandlinger med engelske Fulham om en overgang, men handelen strandet på grunn av en krangel mellom klubbene om angriperens fysiske tilstand.

Ifølge nettavisen «Marca Digital» har Valencias trener Rafael Ben]tez nå uttalt at de nye undersøkelsene viser at det ikke er noe i veien med Carews knær, og at han er fullt spilledyktig.

Den norske landslagsspissen er verken på banen eller benken når Valencia møter Real Valladolid i den spanske toppserien søndag. Spanske lokalaviser spekulerer i om John Carew fortsatt kan være på vei til engelsk fotball og enten Fulham, Sunderland eller Tottenham.

- Hvis en klubb kommer med et interessant tilbud vil vi høre på det, sa Valencia-tener Ben]tez.

John Carew har den siste tiden hatt store problemer med å få spilletid på det stjernespekkede Valencia-laget.

(NTB)

FANT IKKE NOE GALT: De hemmelige undersøkelsene skal ha avslørt at Carews knær var i orden.
Hele Norges coronakart