Norge bedre på U21-nivå enn på seniornivå

Sjelden har det vært bedre å bli vraket fra A-landslaget. Disse gutta er norsk fotballs trøst

Martin Ødegaard, Mats Møller Dæhli og Mohamed Elyounoussi ble vraket fra A-landslaget. I stedet for å være med på VM-fiaskoen, kan de sikre norsk EM-suksess.

EM-DRØMMEN: Martin Ødegaard kom aldri til EM 2016 som rekordung seniorspiller, men kan spille U21-EM i Polen neste sommer om det norske U21-landslaget fortsetter suksessen fra fredag. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
EM-DRØMMEN: Martin Ødegaard kom aldri til EM 2016 som rekordung seniorspiller, men kan spille U21-EM i Polen neste sommer om det norske U21-landslaget fortsetter suksessen fra fredag. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DRAMMEN (Dagbladet): Så er vi der igjen, der vi var for tre år siden, like før Per-Mathias Høgmo ble norsk landslagssjef.

Majoriteten av det norske folk har gitt opp det norske A-landslaget. VM 2018 ser helt umulig ut bare to kamper ut i kvalifiseringen. For tre år siden var vi i en liknende situasjonen. Mange ønsket å bytte ut hele A-landslaget med U21-landslaget. Nye Norge skulle sørge for en ny norsk gullalder.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer