INGEN MÅL: Daniel Braaten hadde en stor målsjanse på slutten av 1. omgangi kampen mellom Norge og Ukraina, men Norge tapte kampen 2-0.  Foto: NTB Scanpix
INGEN MÅL: Daniel Braaten hadde en stor målsjanse på slutten av 1. omgangi kampen mellom Norge og Ukraina, men Norge tapte kampen 2-0. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Sjeldent jeg har sett så mye stilbrudd

Drillo hadde mye å sette fingeren på etter dagens landskamp mot Ukraina.

SEVILLA/OSLO (Dagbladet):  Norge tapte i kveld 2-0 for Ukraina, et lag landslagssjef Egil Olsen poengterer at de burde slå.

- Det er skuffende å tape for Ukraina. Jeg tør påstå at Ukraina er et relativt middelmådig lag, og vi var ikke noe dårligere enn dem. Vi skapte nok like mye, men den typen lag skal vi normalt slå, sier han på pressekonferansen etter kampen.

- Det er relativt skuffende i forhold til det jeg hadde forventet. Det var ganske dårlig, lenge, men tar seg litt opp på slutten og vi begynner å skape litt, fortsetter han.

Dårlige valg Drillo hadde mye å sette fingeren på, og var ikke fornøyd med det han så underveis i kampen.

- Det er sjeldent jeg har sett så mye stilbrudd, og vi spiller på oss problemer som er ganske undøvendig.

- Hva mener du når du sier stilbrudd?

 -Vi tar dårlige valg og bryter med sånn fotball vi skal spille. Det ble mye trilling på bakre firer, men det er bedre å utfordre bakrom, og flytte opp og opp, i stedet for å miste ballen som vi gjør.

Norge møter Albania hjemme på Ullevål i slutten av mars, til en viktig VM-kvalifiseringskamp.

- Vi kan vinne en kamp mot Albania selv om vi taper her. Jeg vil være nervøs foran den kampen uansett. Jeg håper vi gjør en bedre kamp da, og det tror jeg vi er nødt til, for jeg tror ikke Albania er noe dårligere lag enn det vi møtte i dag, sier Drillo.

Sevilla, Spania 20130206.
Tarik Elyounoussi  etter privatlandskampen i fotball mellom Norge og Ukraina på Estadio Olimpico i Sevilla i Spania onsdag kveld. Norge tapte 0-2.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Sevilla, Spania 20130206. Tarik Elyounoussi etter privatlandskampen i fotball mellom Norge og Ukraina på Estadio Olimpico i Sevilla i Spania onsdag kveld. Norge tapte 0-2. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer