Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjeldent Olympiakos-tap i kamp med elleve gule kort og ett rødt

Uvant for Tarik Elyounoussi og hans lag å tape.

TAPTE: Olympiakos og Tarik Elyounoussi gikk på et sjeldent tap mot AEK, søndag. Her fra en kamp i fjor høst mot Denis Zakaria og hans Young Boys i Europa League. Foto: EPA/ANTHONY ANEX / NTB SCANPIX
TAPTE: Olympiakos og Tarik Elyounoussi gikk på et sjeldent tap mot AEK, søndag. Her fra en kamp i fjor høst mot Denis Zakaria og hans Young Boys i Europa League. Foto: EPA/ANTHONY ANEX / NTB SCANPIX Vis mer

Tarik Elyounoussi og hans Olympiakos gikk på et overraskende 0-1-tap borte mot AEK i gresk fotball søndag.

I en kamp med totalt elleve gule kort og ett rødt var det AEK som trakk det lengste strået etter scoring av Astrit Ajdarevic etter 34 minutter.

Olympiakos og Alberto Botía sto for det røde kortet etter 75 minutter, og det gjorde det enda vanskeligere å dra fram en snuoperasjon.

Tarik Elyounoussi spilte hele kampen for bortelaget, men endte kun opp med et gult kort, i likhet med fire lagkamerater og fem motstandere.

Søndagens tap var Olympiakos' annet i serien denne sesongen. Det forrige tapet (0-1) kom mot Larissa i tredje serierunde i september.

Seriegullet er fortsatt trygt i rute for Olympiakos, som har ti poengs luke ned til Panionios etter 21 serierunder.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling