Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjeldent soloraid avgjorde kampen for Atletico: - En helt, helt fantastisk scoring

Saul Niguez (21) senket Bayern München.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Atletico Madrid - Bayern München 1-0 (1-0)

(Dagbladet): Champions League handler om store øyeblikk som varmet et fotballhjerte. Og som oftest ser man for seg at store stjerner vil stå for de store øyeblikkene. Men det er ikke alltid tilfelle.

Det viste 21 år gamle Saul Niguez.

Det varmet garantert da spanjolen på nydelig vis driblet seg forbi tre Bayern München-spillere, før han skrudde ballen i en pen bue rundt stjernekeeper Manuel Neuer.

Et øyeblikks magi, som kanskje setter Niguez på stjernehimmelen.

- Stort vakrere enn det blir det faktisk ikke, mener Viasat-kommentator Daniel Høglund, som omtaler det som et av de flotteste målene i Champions League.

Superklasse Niguez brukte rett og slett Bayern-spillerne som rundingsbøyer i situasjonen. Det så ut som han var en driblesterk guttunge på løkka.

- Det er et av de vakreste soloraidene vi har sett, mener kommentator Vidar Davidsen.

- Her snakker vi superklasse, legger Davidsen til.

- En helt, helt fantastisk scoring, mente ekspert på spansk fotball, Petter Veland i Viasat-studio.

Det var et etterlengtet øyeblikk for nøytrale fotballsupportere som så en tam kamp mellom Manchester City og Real Madrid i semifinalen kvelden før.

Resten av kampen bar imidlertid preg av at hjemmelaget var fornøyd med resultatet, og lot Bayern få låne ballen i store deler av omgangen.

Stolpetreff Bayern München ville gjerne ha et bortemål med hjem til Tyskland, og var veldig nære da David Alaba hamret til fra distanse, bare for å se at ballen smalt i tverrliggeren bak Jan Oblak.

Fernando Torres har fått en ny vår i Atlético Madrid etter at han vendte «hjem», og var svært nære scoring et snaut kvarter før slutt. Spissen dro seg forbi sin oppasser skrått på mål, før han med yttersiden av høyrefoten sendte ballen i stolpen og ut.

Bayern München kom med en sluttspurt, uten å finne veien til nettmaskene.

- Det var en fantastisk kveld og jeg er glad på Atletico-fansens vegne. Vi fikk det vi ønsket med ledelse før returoppgjøret. Vi fortsatte å kjempe. Bayern spiller på et høyt nivå, men vi spilte vårt spill, sier Fernando Torres ifølge UEFA.com.

- Vi viste mer aggressivitet og mot i andre omgang. Vi manglet det i den første, mente Manuel Neuer.

1-0-seieren gir et spennende utgangspunkt før returen i München.

Returkampen spilles 3. mai.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart