Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjeldent TIK-tap

Frisk-Asker sendte serieleder Trondheim ned på kne.

Serietoer Stjernen er bare to poeng bak etter å ha vunnet 5-1 i et hett oppgjør mot nabo og jumbolag Comet. Gjestene fra Halden pådro seg hele 143 utvisningsminutter (mot Stjernens 43) i en kamp som ble betydelig forsinket på grunn av all slåssingen.

Kampen i Askerhallen svingte så det holdt. Frisk tok tidlig ledelsen 2-0, men Trondheim utlignet før første pause og tok ledelsen tidlig i 2. periode. Så løsnet det igjen for Frisk. Tre mål på åtte minutter snudde til 5-3. Tomi Pöllänen la på til 6-3 etter 41.58. Da var det hele avgjort, og TIK fikk sitt femte nederlag for sesongen.

Mjøsduellen mellom Storhamar og Lillehammer var jevn fra start til slutt. Tidlige mål av Eirik Berg Skadsdammen og Christian Saxrud ga Storhamar seieren 2-1 og 3. plass tre poeng bak TIK.

Vålerenga har samme poengsum som Storhamar etter 5-2 på hjemmebane over Sparta Sarpsborg. NHL-importen Scott Hartnell scoret to ganger. Også den kampen var røff. Den inneholdt hele 77 utvisningsminutter.

Bunnlagene Bergen og Comet tapte igjen og er avhengt etter klare tap mot henholdsvis Stavanger (2-5) og Stjernen. Allerede nå går det mot kvalifiseringsspill for de to, sluttspill for de åtte første.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media