Sjeldent TIK-tap

Frisk-Asker sendte serieleder Trondheim ned på kne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Serietoer Stjernen er bare to poeng bak etter å ha vunnet 5-1 i et hett oppgjør mot nabo og jumbolag Comet. Gjestene fra Halden pådro seg hele 143 utvisningsminutter (mot Stjernens 43) i en kamp som ble betydelig forsinket på grunn av all slåssingen.

Kampen i Askerhallen svingte så det holdt. Frisk tok tidlig ledelsen 2-0, men Trondheim utlignet før første pause og tok ledelsen tidlig i 2. periode. Så løsnet det igjen for Frisk. Tre mål på åtte minutter snudde til 5-3. Tomi Pöllänen la på til 6-3 etter 41.58. Da var det hele avgjort, og TIK fikk sitt femte nederlag for sesongen.

Mjøsduellen mellom Storhamar og Lillehammer var jevn fra start til slutt. Tidlige mål av Eirik Berg Skadsdammen og Christian Saxrud ga Storhamar seieren 2-1 og 3. plass tre poeng bak TIK.

Vålerenga har samme poengsum som Storhamar etter 5-2 på hjemmebane over Sparta Sarpsborg. NHL-importen Scott Hartnell scoret to ganger. Også den kampen var røff. Den inneholdt hele 77 utvisningsminutter.

Bunnlagene Bergen og Comet tapte igjen og er avhengt etter klare tap mot henholdsvis Stavanger (2-5) og Stjernen. Allerede nå går det mot kvalifiseringsspill for de to, sluttspill for de åtte første.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.