Sjetne kan faktisk snyte Fram for femte seier på rad

Utfordrer vinnergrossisten i Klubben i mitt hjerte. Har du stemt?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fram IF er den virkelige seiersgrossisten i Klubben i mitt hjerte-historien.

Imponerende fire triumfer på rad har det blitt for Larvik-gjengen i klassen for fleridrettslag over 500 medlemmer, og også i år har klubben tatt ledelsen.

Men i år får de virkelig konkurranse. Sjetne IL fra Trondheims-området har nemlig mobilisert kraftig denne sesongen, og fotfølger Fram med en uke igjen av avstemningen.

- Sjetne IL dekker bydelene Sjetnemarka og Kroppanmarka (inkl Okstadbrinken, Okstadplassen, Turistvegen og Kroppanvegen) i Trondheim kommune. Kort sagt dekker vi skolekretsene som hører til Sjetne skole og Okstad skole, står det å lese på trønderklubbens hjemmesider.

Idrettslagets 1500 medlemmer, hvorav 800 under 16 år, feiret 40-årsjubileum i høst. Kan de feire jubileumsåret litt ekstra med å snyte Fram for seieren i Klubben i mitt hjerte?

I de andre klassene er det også spenning. Høken Hovedlaget beholder ledelsen over Oldenburg Idrætts Selskab i klassen for fleridrettslag under 500 medlemmer.

I klassen for spesialidrettslag over 100 medlemmer er det fortsatt «Clash of the Titans»-aktig stemning. Rosenborg passerte Vålerenga i løpet av uka, mens Sarpsborg 08 har krøpet opp på tredjeplass et lite stykke bak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer