SIN ANDRE SEIER: Sjetne IL kan juble etter seier i Klubben i mitt hjerte. Foto: Ole Morten Melgård
SIN ANDRE SEIER: Sjetne IL kan juble etter seier i Klubben i mitt hjerte. Foto: Ole Morten MelgårdVis mer

Sjetne tok sin andre strake seier

- Hele idrettslaget og lokalmiljøet har bidratt, sier lederen.

(Dagbladet): Sjetne IL vant klassen for fleridrettslag med mer enn 500 medlemmer. Trønderne får dermed valgfritt utstyr til en verdi av 100 000 kroner fra Nordea.

Dette er andre året på rad at laget fra Trondheim vinner, og i går ettermiddag ble idrettslaget samlet til en markering ved Sjetne Grendehus.

- Denne seieren varmer, og hele idrettslaget og lokalmiljøet har bidratt, sier Espen Viken, leder i Sjetne IL.

LEDER: Sjetne IL er vinner av årets Klubben i mitt hjerte-kampanje. Her ved leder Espen Viken. Foto: Ole Morten Melgård
LEDER: Sjetne IL er vinner av årets Klubben i mitt hjerte-kampanje. Her ved leder Espen Viken. Foto: Ole Morten Melgård Vis mer

Det har vært stor innsats i de to grendene Sjetnemarka og Kroppanmarka utenfor Trondheim for å sikre seieren. Pensjonister har gått fra dør til dør, og det er blitt delt ut flyers på den lokale skolen.

Det ekstra engasjementet har derimot sørget for at idrettslaget fikk enn hele 4 900 stemmer. Det er nesten 1600 flere enn Frogner IL som kom på 2. plass.

- Denne kåringen er noe som samler folk i distriktet. Både skolen, frivillighetssentralen og idrettslaget står sammen bak denne prisen. Vi håper dette er noe mange får glede av, og prisen bekrefter at vi har et godt fellesskap, sier Viken.

- Ikke minst betyr det at vi fortsatt kan ha Sjetne- og Klubben i mitt hjerte-logo på hjemmesida vår, fortsetter lederen for idrettslaget.

I klassen for fleridrettslag med mindre enn 500 medlemmer vant Høken Hovedlaget fra Vesterålen, mens Wam-Kam FK fra Oslo vant klassen for spesialidrettslag under 100 medlemmer. Trondheim Økonomiske Høgskole vant både klassen for studenter og bedriftsidrettslag.