Sjette strake Molde-seier

Molde - Stabæk 1-0. Molde tok sin sjette strake seier, med bare ett baklengs i kampene. Det lukter gull med Gunder-fotball.

Molde er fortsatt bare to poeng bak serieleder Lyn.

I kveld var Bernt Hulsker eksekutøren og satte inn kampens eneste mål i oppgjøret mot Stabæk etter fint gjennomført veggspill med Andre Schei Lindbæk. Men denne prestasjonen var også det eneste høydepunktet i hele kampen.

- Vi er naturligvis godt fornøyd med poengene, men ikke med spillet. Det ble for statisk og tempoet var for lavt, sa Molde-trener Gunder Bengtsson.

Han holder fast ved at medalje i tippeligaen er målet for årets sesong, men har på ingen måte mistet bakkekontakten etter lagets sterke seiersrekke. Likevel lyser det nok mer gyllent av svenskens øyne enn munnen er villig til å formidle.

Molde-forsvaret og spesielt banens beste spiller, David Ljung, gjennomførte nok en sterk kamp. Bare et par ganger slapp Stabæk til, men både Tryggvi Gudmundson og Peter Sand misbrukte hver sine gode sjanser i første omgang.

Heller ikke Moldes midtbane og angrep hadde den store dagen, og fram til Hulskers scoring i det 64. minutt var kampen sjansefattig, kjedelig og halvhjertet fra Moldes side.

- Jeg tenkte etter hvert at det første målet vinner. Slik ble det, sa Stabæk-trener Gaute Larsen etter kampen.

Stabæks taktikk var å være tålmodige og lure Molde frampå. Larsen mener at denne taktikken var svært nær ved å lykkes.

- Men vi manglet en «Beckham» til å utnytte de store sjansene, la han til.

(NTB)