Sjette strake seier for Rangers. Zucca med ny målgivende pasning

- Alltid godt å bidra.

SJETTE STRAKE: New York Rangers vant 3-0 og sikret seg sin sjette strake seier da Carolina Hurricanes var på besøk i Madison Square Garden tirsdag. Mats Zuccarello Aasen noterte seg for et nytt målpoeng. Foto: Vincent Carchietta-USA TODAY Sports
SJETTE STRAKE: New York Rangers vant 3-0 og sikret seg sin sjette strake seier da Carolina Hurricanes var på besøk i Madison Square Garden tirsdag. Mats Zuccarello Aasen noterte seg for et nytt målpoeng. Foto: Vincent Carchietta-USA TODAY SportsVis mer

New York Rangers vant 3-0 og sikret seg sin sjette strake seier da Carolina Hurricanes var på besøk i Madison Square Garden tirsdag. Mats Zuccarello Aasen noterte seg for et nytt målpoeng.

Zuccarello gikk målløs av isen, men sto for én flott assist. Carolina Hurricanes har vist seg for å være en favorittmotstander for Zuccarello. Det var hans 16. målpoeng mot Hurricanes i nordmannens NHL-karriere. «Zucca» har vartet opp med en målgivende pasning i ti strake oppgjør mot Carolina.

- Det er alltid godt å bidra. Men dette var ikke noe fyrverkeri av en kamp. Vi gjorde akkurat det vi måtte, sa Zuccarello til Nettavisen.

Nash-scoring Canadiske Rick Nash, som har stått over de to siste kampene på grunn av ryggskade, kom sterkt tilbake og satte inn Rangers' annet mål etter en assist av Zuccarello. Dette var 28-åringens femte assist denne sesongen, mens han står med hele sju mål. Ingen i New York Rangers har flere målpoeng.

Rangers viste seg fra sin mest effektive side i første periode, og satte inn to mål med bare 11 sekunders mellomrom. Nashs mål kom etter 9.32, mens Jesper Fast satte pucken i mål etter 9.21.

Annen periode ble målløs, mens Ryan McDonagh dundret pucken inn bak Cam Ward etter bare 13 sekunder av tredje periode.

Team Europe Ifølge Nettavisen var lagledelsen fra Team Europe til stede for å se Zuccarello spille tirsdag. Neste høst skal åtte landslag konkurrere i en nyopprettet versjon av World Cup of Hockey. Fire europeiske nasjoner stiller med lag, mens resten av spillerne fra kontinentet har muligheten til å få en plass på et europeisk drømmelag.

- Zuccarello er en skikkelig solid spiller. Han gjør kun fornuftige valg med pucken, han jobber veldig hardt og er en viktig spiller for oss. Vi ser på alle spillere, men han er definitivt en kandidat til å få en nøkkelrolle i laget. Vi trenger ikke å annonsere noe før i mars, sa Team Europe-trener Ralph Krueger til avisa.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram