Sjevtsjenko: - Vil ikke til Chelsea

Kranglet med Milan-treneren om ansiktsoperasjon.

(Dagbladet.no): Chelsea-eier Roman Abramovitsj har aldri lagt skjul på sin begeistring for AC Milans superspiss Andrej Sjevtsjenko. Men han har ikke klart å grave fram penger nok til å lure ukraineren til Stamford Bridge.

Chelsea ante imidlertid et lite håp da et italiensk TV-team nylig filmet Sjevtsjenko i heftig diskusjon med Milan-trener Carlo Ancelotti, skriver BBC.

- Hvis du vil ha meg her, greit, men hvis ikke drar jeg, skal Sjevtsjenko ha sagt til treneren.

Diskuterte operasjon

Nå har Sjevtsjenko forklart Sky Sports hva krangelen egentlig dreide seg om.

- Jeg hadde en diskusjon med Carlo Ancelotti om beslutningen om å operere ansiktet mitt igjen. Jeg trenger å fjerne metallbiter fra ansiktet, sier Sjevtsjenko.

Han hadde besluttet å gjennomgå operasjonen sist uke, men Ancelotti mislikte at det kolliderte med en treningstur til USA.

- Det var tydeligvis en mangel på kommunikasjon med treneren. Jeg trodde han hadde fått beskjed. Det hadde han ikke. Det var ikke min feil, sier Sjevtsjenko.

IKKE PÅ VEI BORT: Et italiensk TV-team filmet en krangel mellom Milan-trener Carlo Ancelotti og stjernespissen Andrej Sjevtsjenko. Men spissen er ikke på vei vekk. - Jeg elsker Milan, sier han. Foto: EPA/Scanpix
IKKE PÅ VEI BORT: Et italiensk TV-team filmet en krangel mellom Milan-trener Carlo Ancelotti og stjernespissen Andrej Sjevtsjenko. Men spissen er ikke på vei vekk. - Jeg elsker Milan, sier han. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

Spilleren sier han forstår at Ancelotti ble sint, men at han tror alt er avklart nå.

- Jeg elsker Milan

Og til London har han ingen planer om å flytte:

- Jeg vil ikke til Chelsea. Jeg vil bli her. Jeg elsker Milan og Milan elsker meg, sier Sjevtsjenko.

Dermed fortsetter han etter all sannsynlighet det gjensidige kjærlighetsforholdet til de rødsvarte. Klubben har levert Hernan Crespo tilbake til Chelsea og solgt Jon Dahl Tomasson til Stuttgart.

Alt ligger til rette for at Sjevtsjenko skal danne radarpar med nyinnkjøpte Alberto Gilardino.