Sjevtsjenko avviser Milan-retur

- Jeg blir her, sier Chelsea-spissen.

(Dagbladet.no): Tidligere i uka siterte engelske aviser Chelsea-spiss Andrej Sjevtsjenko på at han var klar til å pakke kofferten om han ble lånt ut til Milan.

Han sa også at han følte han ikke passet inn i Mourinhos spillestil. Jose Mourinho hadde heller ikke ukraineren med blant de ni sikre på Chelsea-laget.

Men nå understreker Sjevtsjenko at han ikke har noen problemer med å takle at det er Mourinho som bestemmer. Han frykter heller ikke sterkere konkurranse om plassen.

- Jeg har hundre prosent tillit til Jose, og jeg aksepterer det han bestemmer. Min jobb her er å hjelpe laget. Hvis klubben bestemmer seg for å hente inn nye spillere, har jeg ingen problemer med det. Store lag har store mål. Ingen i et av de store lagene har noe krav på å få spille hele tida, sier Sjevtsjenko ifølge PA.

Han har heller ikke begynt å pakke sakene med tanke på en AC Milan-retur.

- Jeg blir her. Det er bare snakk, snakk, snakk. Jeg har ikke ofret en tanke på dette med å reise tilbake til Milano. Jeg hadde vanskelige tider også i Milan, men der opparbeidet jeg meg respekt. Det jeg vil gjøre her, er å jobbe hardt for å hjelpe laget til å vinne. Når jeg merker at jeg kommer i toppform, vil jeg ikke ha noen problemer, sier han.

• Chelsea møter Arsenal på Stamford Bridge klokka 17.00 i dag. Følg kampen direkte på live.dagbladet.no!

FULL TILLIT: Andrej Sjevtsjenko sier han ikke har noen problemer med å godta om Jose Mourinho setter ham ut av laget. Foto: Reuters/Scanpix
FULL TILLIT: Andrej Sjevtsjenko sier han ikke har noen problemer med å godta om Jose Mourinho setter ham ut av laget. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer