- Sjevtsjenko er en skjødehund

Årets mest usaklige om Chelsea-spissen?

(Dagbladet.no): Det er ikke mer enn en måned siden Milan-president Silvio Berlusconi tryglet Andrei Sjevtsjenko om å komme tilbake til San Siro.

- Han ringte meg nylig. Jeg var sammen med mange andre mennesker, og alle begynte å synge i kor: «Sjeva, kom tilbake til oss.» sa Berlusconi.

Nå er sjarmoffensiven definitivt over.

Kanskje skyldes det bitterheten over å bli avvist - for nå kommer den tidligere statsministeren med et voldsomt personlig angrep på Chelsea-spissen. Sjevtsjenko blir stemplet som en skjødehund for modellkona Kristen Pazak.

- En ekte milaner og mann ville ikke oppført seg på denne måten, sier han til Gazzetto dello Sport, ifølge nyhetsbyrået PA.

- Hjemme hos meg er jeg sjefen, og bestemmer hva som skjer. Men når Sjevtsjenkos kone roper, løper han under senga som en skjødehund. Hans kone beordret ham til London sammen med barna, hvor tåka fra forurensningen sikkert gjør lungene deres godt, sier han hånlig.

Berlusconi er beryktet for sine voldsomme tordentaler. Så sent som søndag 27. november segnet han om på podiet etter å ha holdt en harmdirrende tale mot Italias statsminister Romani Prodis.

SKJELLES UT: Andrei Sjevtsjenko har fått mye kritikk for sitt svake spill i Chelsea, men ingen slår trolig Milan-eier Silvio Berlusconi i usaklighet. Foto: AP
SKJELLES UT: Andrei Sjevtsjenko har fått mye kritikk for sitt svake spill i Chelsea, men ingen slår trolig Milan-eier Silvio Berlusconi i usaklighet. Foto: AP Vis mer
<B>BERYKTET:</B> Milan-eier og tidligere statsminister Silvio Berlusconi.