Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Sjevtsjenko og Ballack har ikke løftet Chelsea

Ronaldo fyrer opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Søndag møtes Manchester United og Chelsea på Old Trafford. De to lagene har vært suverene i Premier League i høst.

I dagens forsøker Cristiano Ronaldo å forsterke Uniteds forsprang på tre poeng med en liten dose psykologisk ordkrigføring.

- Chelsea er omtrent det samme som sist sesong. Sjevtsjenko og Ballack har ikke endret dem med tanke på deres overlegenhet overfor alle andre. De må jobbe hardere for å vinne kamper, og de gjør akkurat det de trenger for å vinne, sier han til The Sun.

Store penger

Sjevtsjenko kom fra Milan for omkring 360 millioner kroner, mens bosmanspiller Ballack får 1,5 millioner i ukelønn. Ingen kjempeinvesteringer i Ronaldos øyne, altså.

Den unge portugiseren gir seg ikke der. Han mener tilsynelatende at Chelsea ikke ville vært rare greiene uten Jose Mourinho.

- Mourinho er en stor trener og portugisisk, så jeg kan ikke snakke stygt om ham. Men jeg ville like å se hva som ville skjedd om han forsvant.

Ikke samme lidenskap

HISSER TIL KAMP: Cristiano Ronaldo gjør sitt for å fyre opp før møtet med Chelsea søndag. Her fra vårkampen mot Michael Essien og Paulo Ferreira. Foto: Reuters/Scanpix
HISSER TIL KAMP: Cristiano Ronaldo gjør sitt for å fyre opp før møtet med Chelsea søndag. Her fra vårkampen mot Michael Essien og Paulo Ferreira. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

For riktig å toppe det hele, demper han Chelseas omdømme som en rival for Manchester United.

- Rivaliseringen mellom oss og Chelsea eksisterer, men det er ikke den samme lidenskapen som i Manchester-derbyet eller kampene mot Arsenal eller Liverpool.

Litt temperatur blir det nok på søndag uansett.

• Din mening: Hva tror du om toppkampen søndag?

BOMKJØP? Den unge United-vingen synes ikke Michael Ballack og Andrej Sjevtsjenko har løftet Chelsea etter sommerens overganger.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!