Sjevtsjenko scoret da Chelsea knuste Wycombe

«Goliat» slo «David» i ligacupen.

Chelsea - Wycombe 4-0 (sammenlagt 5-1). Andrej Sjevtsjenko og Frank Lampard scoret begge to mål på 20 minutter da Chelsea gikk til finalen i ligacupen.

Ukraineren har ikke vært noen stor suksess så langt i den engelske eliteserieklubben, men mot Wycombe viste han skikkelig målteft igjen før pause med mål etter 22 og 43 minutter.

I annen omgang var det Frank Lampards tur til å sette to mål. Først økte han til 3-0 i det 69. minutt, og i sluttminuttene økte han til 4-0. Dermed vant London-laget 5-1 sammenlagt.

Samtidig fikk José Mourinho en liten gladmelding da kaptein John Terry ga beskjed om at han er tilbake i full trening.

Kapteinen har slitt med en skade etter en ryggoperasjon. Han er nå tilbake på førstelaget og var i trening tirsdag. Det er ventet at Terry vil være på plass når London-laget møter Morten Gamst Pedersens Blackburn.

I finalen møter Chelsea vinneren av onsdagens kamp mellom Tottenham og Arsenal.

(NTB)

SKAPER GLEDE: Andrej Sjevtsjenko feirer sammen med fansen etter et av sine to mål mot Wycombe. Foto: TOM HEVEZI/AP/SCANPIX
SKAPER GLEDE: Andrej Sjevtsjenko feirer sammen med fansen etter et av sine to mål mot Wycombe. Foto: TOM HEVEZI/AP/SCANPIX Vis mer
SNAKKER SAMMEN: Andrej Sjevtsjenko (t.v.) og manager José Mourinho skal, ifølge enkelte rapporter, være i konflikt. I dag fikk den ukrainske spissen starte, og han svarte med å score to mål.