- Sjevtsjenko vil fjerne Mourinho

Ønsker Ancelotti inn.

• I går: Frykter Sjevtsjenko er en tyster

(Dagbladet.no): I dag er Andrei Sjevtsjenko tilbake på Chelsea-trening etter skade. 30-åringen håper på startplass borte mot Liverpool lørdag.

Det spørs om José Mourinho vil bruke den ukrainske spissen.

I hvert fall dersom han tror på det som står i dagens britiske aviser. The Times bringer videre nyheter fra italiensk media, som hevder at Sjevtsjenko ønsker seg AC Milan-manager Carlos Ancelotti til Chelsea.

Spissen skal ha gått til Chelsea-eier Roman Abramovitsj og fortalt multimilliardæren at hans gamle sjef i Milan er treneren som kan få det beste ut av sommerkjøpet til 360 millioner kroner.

- Ancelotti er rett mann for joben, han er mannen vi trenger, er meldingen Abramovitsj skal ha fått fra Sjevtsjenko.

Også Daily Mirror skriver om spissens Ancelotti-ønske. 47-årige Ancelotti gir seg i Milan etter seks suksessfulle år til sommeren og er klar for å komme til London.

Hvis forespørselen om Ancelotti virkelig stemmer kan det ødelegge for Sjevtsjenko, på kort sikt. Mourinho hadde planer om å teste spissen på høyrekanten i angrepet mot Liverpool søndag.

LYKKELIGERE SJEVA-TIDER: Andrei Sjevtsjenko hadde sine beste år under Carlos Ancelotti i Milan. Nå hevdes det at stjernespissen ønsker gamlesjefen til Stamdford Bridge. Foto: Scanpix/Epa
LYKKELIGERE SJEVA-TIDER: Andrei Sjevtsjenko hadde sine beste år under Carlos Ancelotti i Milan. Nå hevdes det at stjernespissen ønsker gamlesjefen til Stamdford Bridge. Foto: Scanpix/Epa Vis mer

Chelsea-manageren skal ennå ikke ha gitt opp spissen som bare har nettet tre ganger på 20 seriekamper. På sin russiskspråklige hjemmeside skriver Sjevtsjenko at han og Mourinho ikke forstår hverandre.

- Jeg og Mourinho har misforstått hverandre når det gjelder noen temaer. Jeg tror bare klubbens toppledelse kan løse problemene.

The Independent skriver i dag at Mourinho gir spissen en ny sjanse lørdag, om ikke annet bare som et forsøk på å skape fred med Chelsea-ledelsen.

Abramovitsj skal ikke være på talefot med treneren for tida, og har tenkt å holde seg borte fra toppkampen på Anfield.

KLAR IGJEN? Flere britiske aviser skriver i dag at Jose Mourinho ønsket å bruke Andrei Sjevtsjenko som høyreving mot Liverpool i helgen.