Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sjøen fra sykesenga etter fallet i Tyskland: - Jeg er ved godt mot

Men hopper ikke i helga.

KLINGENTHAL (Dagbladet): Phillip Sjøen (18) er kraftig forslått etter fallet i tyske Klingenthal i ettermiddag, men skal etter forholdene ha det bra.

I en pressemelding som ble sendt ut i kveld sier han:

- Jeg er forslått, men ved godt mot. Jeg er glad for at jeg ikke har pådratt meg noen alvorlige skader. I will be back.

Sportssjef Clas Brede Bråthen følger opp:

- Phillip er undersøkt på sykehuset. Det ser ikke ut til å være noen brudd eller andre alvorlige skader, sier han.

- Han har fått juling, og kommer ikke til å hoppe i helga. Men jeg håper at han kan være raskt tilbake, og vise den type potensial i hoppinga som han gjorde i dag.

148 meter Det var i treningsomgangen som startet klokka 15.00 at det gikk ille. Sjøen hoppet som nummer elleve, og havnet altfor langt ned i bakken.

Han klarte ikke å stå på 148 meter, noe som ville vært bakkerekord i Vogtland Arena.

Bråthen sier:

- Dramaet i fallet vil alltid være der. Han landet på 148 meter, noe som er altfor langt i denne bakken. Jeg var bekymret for hodet hans, men han kjente oss heldigvis igjen da han ble fraktet ut av bakken.

Trenger hvile - Fysioterapeuten er med ham på sykehuset. Til ham har Phillip sagt at han har det bra, og at han vil fighte videre. Men nå trenger han hvile, sier Bråthen.

18 år gamle Sjøen er et av de store, norske håpene denne sesongen. Han har tidligere vært forfulgt av skader, men var nå klar til å markere seg internasjonalt.

Han er én av seks norske hoppere som er med til Klingenthal.

I kveld er det kvalifisering til søndagens verdenscuprenn. I morgen er det lagkonkurranse.

IKKE ALVORLIG: Phillip Sjøen er ikke alvorlig skadet etter fallet i tyske Klingenthal. Foto: AFP PHOTO / DPA / ARNO BURGI / NTB Scanpix
IKKE ALVORLIG: Phillip Sjøen er ikke alvorlig skadet etter fallet i tyske Klingenthal. Foto: AFP PHOTO / DPA / ARNO BURGI / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media