Fotball

Sjokk-anklage: - Forgiftet

En ukrainsk journalist kommer med skandaleanklager etter gårsdagens 2-2 oppgjør mellom Panathinaikos og SC Dnipro-1.

Foto: NTB
Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Resultatet sendte greske Panathinaikos videre i Champions League-kvaliken.

Omstendigheter før oppgjøret skaper spekulasjoner, skriver ukrainske medier, gjengitt hos Ekstra Bladet.

- Åtte spillere og sju fra støtteapparatet opplevde at de ble matforgiftet samtidig. De har vært oppe hele natta. Noen var dårlige i garderoben, og måtte gi seg i pausen, uttalte lagets trener Oleksandr Kutsjer på en pressekonferanse etter oppgjøret.

I kjølvannet av mageproblemene kommer den ukrainske journalisten Volodymyr Zverov, som skriver for Profutbol Digital, med sjokkanklager på sin Telegram-konto.

- Klubben er i gang med å undersøke omstendighetene bak at de ble forgiftet. Flere av dem som opplevde symptomene spiste ikke på hotellet i Aten. De drakk bare vann og bananer som ble servert av vertene i garderoben, skriver Zverov, og anklager grekerne for å ha urent vann i olivenoljen.

Panathinaikos avveier journalisten påstand.

- Dette er overdrevet informasjon fra én journalist. Klubben har på ingen måte noe ansvar for problemene, siterer den greske avisa Tovima en representant i klubben på.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer