Sjokk-exit for Serena i California

Tapte for Stosur.

SLÅTT UT:Australske Samantha Stosur sjokkerte toppseedede Serena Williams og tok seg videre til semifinale i WTA-turneringen i California fredag. Foto: AFP
SLÅTT UT:Australske Samantha Stosur sjokkerte toppseedede Serena Williams og tok seg videre til semifinale i WTA-turneringen i California fredag. Foto: AFPVis mer

Australske Samantha Stosur sjokkerte toppseedede Serena Williams og tok seg videre til semifinale i WTA-turneringen i California fredag.

Stosur har vunnet 22 doubletitler, men har aldri gått til topps alene. I kvartfinalen i Stanford kjempet hun hardt for å ta seg videre på bekostning av storfavoritten.

Etter et overraskende 2-6-ap i førstesettet, kom Serena Williams tilbake og vant annetsettet 6-3. Stosur kjempet seg imidlertid til 6-2-seier i det siste og avgjørende settet.

- Det er en av de største, om ikke den største, seieren i karrieren min. Vi spiller ikke på vårt beste hver dag. Kanskje hun ikke hadde dagen, mens jeg spilte veldig bra, sa Stosur.

Williams hadde vunnet ni kamper på rad før fredagens nederlag. Hun klarte bare å utnytte en av ti muligheter til å bryte motstanderens serve.


(NTB)