Sjokk i Molde-leiren:
- Han fortjener ikke dette utenfor fotballen

Kona til tidligere Molde-spiller Joshua Gatt rammet av alvorlig kreft. - Vi tenker på dem hele gjengen, sier Ole Gunnar Solskjær til Dagbladet.

RYSTET: Molde-trener Ole Gunnar Solskjær. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
RYSTET: Molde-trener Ole Gunnar Solskjær. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM (Dagbladet): Fra 2011 til 2016 spilte han i Molde. Nå opprører skjebnen til Joshua Gatt (26) og kona Melissa (25) hele Molde-miljøet.

Melissa er rammet av en sjelden type kreft. Ektemannen er helt fortvilet. Nå ber amerikaneren om økonomisk hjelp, slik at hun kan redde livet.

- Josh er en fantastisk gutt. Vi tenker på ham og Melissa, sier Solskjær til Dagbladet.

Gatt har brukt sosiale medier hyppig den siste tida. Han ber om hjelp i den desperate situasjonen han og kona befinner seg i. Ifølge Gatt handler det om liv eller død.

Sjelden krefttype

Den tidligere Molde-spilleren skriver:

- Min kone og jeg har akkurat mottatt nyheter som vi aldri kunne forberede oss på. Hun er diagnostisert med en sjelden type kreft i thymus (organ bak brystbeinet). Dette kunne ikke kommet på et verre tidspunkt, forteller han.

- Jeg er for tida arbeidsledig og prøver å få meg jobb som fotballspiller. Dette har vært jobben min de siste åtte åra. Kreften har spredt seg og nå er det bare behandling som gjelder. Jeg ønsker å bli gammel med min store kjærlighet. Vi vil ha barn. Vi vil se barna våre vokse opp og få egne barn igjen. Vi trenger all hjelp vi kan få. Hvis du har noe å gi, så ber jeg deg om å hjelpe til å redde kona mi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer