Sjokkbeskjed - mister OL

- I går lå jeg på gulvet, klemte hunden min og bare gråt, sier Linn Svahn (21) til Expressen.

FIKK SJOKKBESKJED: Linn Svahn fikk en uventet beskjed fra legen da hun våknet opp etter operasjon av skuldra. Video: Skisporet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske langrennsstjerna Linn Svahn mister OL. Det bekrefter hun selv til svenske Expressen.

Årsaken er en skulderskade hun pådro seg etter et fall i februar. For et par måneder siden opererte den samme skulderen.

Etter operasjonen skal hun ha fått klar beskjed om at hun ikke kom til å rekke OL i Beijing. Men hun holdt det skjult i to måneder. I dag forteller hun sjokkbeskjeden til resten av skiverden også.

- I går lå jeg på gulvet, klemte hunden min og bare gråt. Det var vel første gang jeg gråt sånn på to-tre år, sier Linn Svahn til Expressen.

- Nå er det jo så definitivt. Nå er det ute. Nå kommer alle til å vite det, sier Svahn.

Før operasjonen hadde hun fortsatt troa på at hun kunne rekke OL, men umiddelbart etter at hun våknet så skal hun ha fått den tunge beskjeden.

- Det var mye verre enn vi hadde forutsett, sier Svahn til avisa.

STJERNE: Linn Svahn har fått mye oppmerksomhet for sin væremåte, men i Sverige ser de på henne som en gledesspreder. Video: Løkås/Godø/Haarstad Vis mer

På tross av at skaden skjedde i februar, så ventet Svahn helt til september med å ta operasjonen. Det angrer hun på nå.

- Hvis jeg kunne gått tilbake i tid, ville jeg gjort alt annerledes. Men det er ikke mulig å gå tilbake. Jeg burde vært mer selvkritisk også. Tolket signalene bedre og innsett at noe ikke var hundre prosent, sier Svahn.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer