HJERTEFEIL:  Lucas Silva har avdekket en hjertefeil. Her poserer han med Real Madrids president Florentino Perez i 2015. Foto: REUTERS/Susana Vera/NTB Scanpix
HJERTEFEIL:  Lucas Silva har avdekket en hjertefeil. Her poserer han med Real Madrids president Florentino Perez i 2015. Foto: REUTERS/Susana Vera/NTB ScanpixVis mer

Sjokkbeskjed for Ødegaard-lagkamerat: Avdekket hjertefeil

Real Madrid-spiller Lucas Silva.

Real Madrid-spiller Lucas Silvas låneovergang til Sporting gikk i vasken da en fire timer lang medisinske test avdekket en hjertefeil hos 23-åringen.

Det melder flere internasjonale medier søndag.

Silvas utlån til portugiserne var ventet å bli formalisert lørdag, men etter to runder med tester hos legene til hovedstadsklubben offentliggjorde klubben at midtbanespilleren ikke besto den medisinske testen.

En hjertefeil var grunnen til at utlånet, som skulle vare i ett år med en opsjon til å kjøpe talentet, ikke ble noe av.

Martin Ødegaards lagkamerat må gå gjennom ytterligere tester for å finne ut hvor alvorlig hjertefeilen er, og om den truer hans videre fotballkarriere.

Real Madrid signerte brasilianeren fra Cruzeiro i 2014, men Silva har ikke klart å komme seg inn på førstelaget til storklubben og står kun med ni kamper for spanjolene.

(NTB)