Maja Nilsson Lindelöf og Victor Lindelöf

Sjokkbeskjed: - Panikk og tårer

Victor Nilsson Lindelöf og kona Maja Nilsson Lindelöf fikk sjokkbeskjed.

MÅ UT: Victor Lindelöf og Maja Nilsson Lindelöf må på leilighetsjakt. Foto: Skjermdump Instagram / Maja Nilsson Lindelöf.
MÅ UT: Victor Lindelöf og Maja Nilsson Lindelöf må på leilighetsjakt. Foto: Skjermdump Instagram / Maja Nilsson Lindelöf. Vis mer
Publisert

Manchester United-spiller Victor Nilsson Lindelöf og hans kone Maja har blitt tvunget til å flytte ut fra sitt hus i Manchester. Paret har fått avsluttet leiekontrakten.

Den svenske fotballstjerna har sammen med sin kone bodd flere år i Manchester, men nå tvinges de til å komme seg ut på leilighetsjakt.

Maja forteller til sine 251 000 følgere på Instagram at eieren av huset de bodde i har sagt opp leiekontrakten.

- Vi skal altså flytte. Altså..Dessverre. For tre uker siden fant vi ut at eierne kommer tilbake, for vi har leid dette huset. De ga oss beskjed om at vi hadde fem uker på oss til å flytte. Ei uke besto av stress, panikk og tårer fra min side, forteller Maja i flere Instagram-stories, gjengitt av svenske Expressen.

Paret har vært bosatt i Manchester siden 2017 og siden den gang har Maja Nilsson Lindelöf blitt en av Sveriges største influensere.

Maja forteller videre at det har vært smutthull i leiekontrakten som gjør at de nå må flytte.

- Vi hadde naturligvis en kontrakt, men det fantes smutthull. Så nå har vi renset og pakket, avslutter influenseren.

FLAU: Laura Woods fikk ikke den enkleste starten i ny jobb, takket være Rio Ferdinand. Video: TNT Sport. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV-sporten. Vis mer

Victor Nilsson Lindelöf har den siste tida startet Manchester Uniteds kamper i Premier League og Champions League. Men det har vært en trå sesongstart for Manchester-klubben. På de første seks kampene står de røde djevlene med fire tap.

I tillegg til det har det vært mye utenomsportslig uro i klubben, der blant andre Jadon Sancho og Antony er satt ut av laget etter problemer utenfor gressmatta.

Lørdag kveld skal Manchester United i aksjon igjen, da venter en bortekamp mot Burnley i Premier League. Der tyder alt på at den svenske midtstopperen er med i troppen.

Erik ten Hag kom med positive nyheter rundt skadesituasjonen til franske Raphaël Varane som gjør at det ikke er sikkert at svensken er med fra start.

Kampstart 21.00.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer