Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Sjokkerende, helt sjokkerende

Ferguson om United-forsvarets feil.

(Dagbladet): CFR Cluj - Manchester United 1-2.

Takket være Wayne Rooney og Robin van Persie sikret Manchester United tre poeng i Romania i går kveld, men for sjette gang på ni kamper denne sesongen måtte laget kjempe seg tilbake etter å ha havnet under.

Det liker manager Alex Ferguson dårlig, omtrent like dårlig som han liker måten Patrice Evra og Jonny Evans totalt mistet oversikten over eget felt da Modou Sogou og Pantelis Kapetanos fikk et hav av tid og plass til å sette inn 1-0.

- Sjokkerende, helt sjokkerende, oppsummerer skotten den første scoringen, ifølge Independent.

SLETT FORSVARSSPILL: CFR Clujs Pantelis Kapetanos hadde en middels stor plen å boltre seg på da han satte inn 1-0 mot Manchester United i går kveld, og David de Gea var sjanseløs. Foto: SCANPIX/REUTERS/Bogdan Cristel
SLETT FORSVARSSPILL: CFR Clujs Pantelis Kapetanos hadde en middels stor plen å boltre seg på da han satte inn 1-0 mot Manchester United i går kveld, og David de Gea var sjanseløs. Foto: SCANPIX/REUTERS/Bogdan Cristel Vis mer

- Det var et tullete mål å gi bort. Vi er nødt til å få en slutt på dette. Det plager oss å måtte komme bakfra hele tiden, det er ikke hyggelig, sier Ferguson.

Mirakelduo
Da er han naturlig nok mer fornøyd med spiss-samarbeidet mellom nevnte Rooney og van Persie, som sto bak målene som reddet kvelden for laget hans.

Det første var kanskje noe tilfeldig via nederlenderens skulder, men vinnermålet var en utsøkt kombinasjon av Wayne Rooneys utmerkede blikk og pasningsfot og van Persies nøye gjennomtenkte avslutning.

- Alle trodde de ville bli en mirakel-kombinasjon, men det beste med de to er at begge kan snu en kamp. Det spiller sånn sett ingen rolle om de kombinerer med hverandre, det er viktigst at de kan avslutte framspill uansett om det er Cleverley, Nani eller Valencia som kommer med dem, sier Alex Ferguson.

- Når det er sagt var Robins andre mål helt fantastisk. Det var også en god ball fra Wayne. Jeg trodde den ble litt for lang, men farten til Robin og følelsen i avslutningen hans var strålende, mener skotten.

Evans usikker
Defensivt kan det imidlertid bli enda mørkere for Manchester United, ettersom Jonny Evans spilte halvskadet i går, og kan gå glipp av lørdagens møte med Newcastle.

MÅ RETTES PÅ: Alex Ferguson synes det er tungt at laget hans har fått en lei tendens til å slippe inn mål før de selv scorer. Foto: SCANPIX/AP/Nicolae Dumitrache
MÅ RETTES PÅ: Alex Ferguson synes det er tungt at laget hans har fått en lei tendens til å slippe inn mål før de selv scorer. Foto: SCANPIX/AP/Nicolae Dumitrache Vis mer

- Jonny ble skadet i helga, en lårhøne. Han har fem dager å bli frisk på, og vi håper han blir ok, sier Ferguson.

Dersom Evans ikke kan spille, kan skotten bli nødt til å gi Scott Wootton Premier League-debuten.