Sjokkerende påstander: - Liverpool er lyst i bann av Gud for å støtte homofile

Mener det forklarer formsvikten.

KONTROVERSIELL MELDING: Meldingen politikeren og den tidligere ordførerkandidaten Paul Rimmer la ut på sin Facebook-side tidligere denne uken har skapt reaksjoner. Han mener grunnen til Liverpools svake form er at de for to år siden sponset byens Gay Pride-parade. Foto: NTB Scanpix / Facebook
KONTROVERSIELL MELDING: Meldingen politikeren og den tidligere ordførerkandidaten Paul Rimmer la ut på sin Facebook-side tidligere denne uken har skapt reaksjoner. Han mener grunnen til Liverpools svake form er at de for to år siden sponset byens Gay Pride-parade. Foto: NTB Scanpix / Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter den eventyrlige fjorårssesongen som endte med en 2.-plass i Premier League, har det i år blitt en solid nedtur for de røde fra Merseyside.

Målgarantisten Luis Suarez pakket kofferten og flyttet til Barcelona, og Daniel Sturridge har vært skadet. Samtidig har samtlige spillere falt et hakk eller to fra i fjor.

- Vil bli straffet Det er nesten like mange forklaringer på kollapsen som det er synsere, men én stikker seg ut av mengden - den engelske politikeren Paul Rimmer som mener resultatene er et resultat av «vrede fra oven».

- I 2012 sponset Liverpool byen Gay Pride-parade. Med mindre de gjør bot på dette vil de fortsette å være forbannet. I bibelen står det at sodomi forderver en nasjon. De som promoterer den vil bli straffet og kastet ut av landet, skrev han på sin Facebook-profil tidligere denne uka, før han fortsatte:

- Alle vet at homoseksualitet er feil, men nå må vi late som om det er fint og normalt. Alle som påpeker at det er perverst blir automatisk stemplet som onde. Det er en dyp moralsk og spirituell sykdom.

Siterer bibelen Uttalelsene til Rimmer har naturlig nok ikke gått under radaren. Lokalavisa Liverpool Echo har snakket med Gary Millar, styrelederen i en interessegruppe for lesbiske og homofiles rettigheter. Han mener det er viktig at slike utsagn faktisk debatteres og ikke bare blir stående.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer