- Sjokkerende

Tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher raser mot Uefa.

KLATRER: Billettløse fotballsupportere klatrer over sperringene for å slippe inn på Champion League-finalen i Paris. Video: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det oppsto fullstendig kaos utenfor Stade de France i forkant av Champions League-finalen mellom Liverpool og Real Madrid lørdag kveld. Som følge av hendelsen ble kampen utsatt i 36 minutter.

Liverpool-legenden Jamie Carragher kommer med følgende beskjed etter finalen:

- Venner og familie ble tåregasset på vei ut. Sjokkerende oppsett Uefa, skriver Carragher på Twitter.

REAGERER: Jamie Carragher. Foto: Pa Photos
REAGERER: Jamie Carragher. Foto: Pa Photos Vis mer

Etter finalen uttalte Uefa at de vil se nærmere på hendelsene i samarbeid med det franske fotballforbundet og fransk politi. De forklarte kaoset på følgende måte:

- Inn mot kampen ble inngangen til Liverpool-fansen blokkert av tusenvis av supportere som hadde kjøpt falske billetter som ikke fungerte. I det folkehavet fortsatte å bli større, valgte politiet å fjerne menneskene med tåregass og tvang dem bort fra stadion, het det i uttalelsen.

- Vi er dypt skuffet over problemene våre fans møtte denne kvelden på Stade de France, skrev Liverpool i en uttalelse lørdag kveld og la til at de ønsker etterforskning av de «uakseptable» problemene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer